Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı

İskenderpaşa Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Aksu'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, eski İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzonspor Kulübü yöneticileri, eski futbolcular, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birçok vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Metin Kenan Aksu'nun naaşı, Bostancı Mezarlığı'na defnedildi. Trabzonspor'un ilk kadrosunda 2 sezon boyunca futbol oynayan Aksu, daha sonra kulüpte genel sekreterlik ve divan kurulu üyeliği gibi önemli görevlerde bulunarak camiaya hizmet etmişti.

Metin Kenan Aksu'nun vefatı, Trabzonspor camiasını derin bir üzüntüye boğarken, onun anısının camiada daima yaşayacağı ve katkılarıyla unutulmaz bir isim olarak hatırlanacağı belirtiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ