Mısırlı futbolcu, resmi bir teklif almadığına dikkat çekerek, El Ahly'den geri dönmesi yönünde henüz bir girişim olmadığını ifade etti. Bununla birlikte, Körfez'den gelen tekliflere açık olduğunu belirten Trezeguet, bu deneyimi yaşamak istediğini ancak şu anki takımına sadık kalmaktan memnun olduğunu dile getirdi. Suudi Ligi'nden gelen tekliflere açık olduğunu vurgulayan oyuncu, yeni bir kulübe geçmezse mevcut takımından mutlu olduğunu söyledi.

Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı

Trezeguet, kariyerinde yaşadığı kıskançlıklara da değindi. Genç bir oyuncu olarak çıktığı A takımda bazı büyük oyuncular tarafından kıskanıldığını ve üzüldüğünü ifade eden futbolcu, "Onlar, benim potansiyelimi ve kendilerinin yerini alacağımı gördüler" şeklinde konuştu.

Trabzonspor kariyerine de değinen Trezeguet, formasını giydiği 69 maçta 24 gol atıp 16 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulunduğunu belirtti. Kariyerindeki bu başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Trabzonspor'daki sürecinden memnun olduğunu ve gelecekte neler olacağını beklediğini dile getirdi.

Muhabir: BİROL SANCAK