Suudi Arabistan basınından Al-Riyadiyah'ın haberine göre, Suudi Pro Lig takımı Al-Okhdood, Onuachu'yu transfer etmek istiyor. Nijeryalı futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Southampton ile görüşmelerini sürdüren Suudi ekibinin anlaşmaya yakın olduğu aktarıldı. İngiliz kulübünün, 30 yaşındaki santrforun transferi için Al-Okhdood ekibinin kurmayları ile bir araya geldiği ve görüşmelerin gerçekleştirildiği kaydedildi.

Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

Trabzonspor'da Onuachu değişimi sonuç verdi - Son Dakika Haberleri

Geçtiğimiz sezonu bordo mavili ekipte kiralık olarak geçiren Paul Onuachu, ligde 21 maçta 15, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 4 maçta 2 olmak üzere toplam 25 karşılaşmada 17 kez rakip fileleri havalandırarak takımının en golcü oyuncusu olarak sezonu tamamlamıştı. Trabzonspor, Onuachu'nun gol attığı 11 karşılaşmada 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Karadeniz ekibi, Nijeryalı oyuncunun gol attığı lig maçlarında toplamda 28 puan toplamıştı.

Paul Onuachu Süper Lig'e Trabzonspor'dan farklı bir formayla dönüyor |  Goal.com Türkçe

Onuachu'nun Al-Okhdood'a transferi, Trabzonspor camiasında büyük yankı uyandırdı. Bordo mavililerde iz bırakan Onuachu'nun yeni adresi merakla bekleniyor. Transferin gerçekleşmesi halinde Suudi Pro Lig'de forma giyecek olan Onuachu, yeni sezonda Al-Okhdood için ter dökecek.

Muhabir: AYŞE SANCAK