Kaleye Alternatif Arayışı
Kaleci Uğurcan Çakır konusunda yaşanabilecek olası bir gelişmeyi göz önünde bulunduran Trabzonspor, kale mevkiine alternatif bir isim arayışına da girdi. Takımın güçlü kalması için kaleye yapılacak transferde hassas bir seçim yapmayı hedefleyen Karadeniz devi, bu konuda titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu

3 As Oyuncu Belirlendi
Trabzonspor, kadrosunda bulunan 17 yabancı oyuncu arasından teknik direktör Abdullah Avcı'nın kesin kalmasını istediği oyuncuları belirledi. Vişca, Mendy ve Meunier gibi önemli isimlerin takımda kalmasını isteyen Avcı, diğer oyuncuların ise gelecek tekliflere göre değerlendirileceğini açıkladı.

Fernandez'e Talip Çıktı
Trabzonspor'un ayrılmak istediği İspanyol stoper Fernandez'e, İspanyol 2. Lig takımı Espanyol'un ilgisinin olduğu öne sürüldü. Espanyol'un 1. Lig'e çıkma hedefi doğrultusunda Fernandez'i kadrosuna katmak istediği belirtilirken, Trabzonspor'un bu konudaki kararlılığı merakla bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN