Listede iki isim öne çıkıyor: Paul Onuachu ve Roman Yaremchuk. Ancak sadece biri kadroya katılacak. Hangi futbolcunun transfer edileceği sezonun kaderini değiştirebilir.

Hazırlıklar Sürüyor

Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürüyor. Milli takımlarda görev yapan oyuncular antrenmanda yer almazken, dinamik ısınma ve kuvvet çalışmaları yapıldı. Bordo-mavililer, Macaristan'da yapacağı kampla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

Trabzonspor 2024-2025 Kombine Biletleri Satışa Çıktı: Yeni Fiyatlarla Beraber... Trabzonspor 2024-2025 Kombine Biletleri Satışa Çıktı: Yeni Fiyatlarla Beraber...

Forvet İçin İki Alternatif

Trabzonspor, forvet hattına yapılacak transfer için iki güçlü aday belirledi: Paul Onuachu ve Roman Yaremchuk. Onuachu, Southampton'dan kiralık olarak oynadı ve Trabzonspor'da başarılı bir performans sergiledi. Yönetim, yüksek bonservis talebi nedeniyle kiralama yönünde adımlar atıyor. Başkan Ertuğrul Doğan, Onuachu'nun takımda kalmak istediğini belirterek, "Görüşmeler sürüyor. İki santrfor da alabiliriz. Ancak oyuncu bizde kalmak istiyor ve kulübü üzerinde baskı oluşturarak kadromuza katmak istiyoruz," dedi.

Diğer yandan, Roman Yaremchuk, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Slovakya karşısında gol attı. Valencia'da geçirdiği sezonun ardından, Trabzonspor yönetimi, Yaremchuk'un transferi için Belçika ekibiyle temaslarını sürdürüyor. 1.91 metre boyundaki golcünün bonservis bedelini aşağıya çekmek ve transferi tamamlamak için çalışmalar devam ediyor.

Abdullah Avcı'nın Kararı Bekleniyor

Trabzonspor'un forvet transferindeki en önemli belirleyici faktör, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın kararı olacak. Andreas Cornelius transferinde başarılı olan Avcı, Maxi Gomez transferinde aynı başarıyı yakalayamadı. Yeni sezonda şampiyonluk için güçlü bir forvet transferi hedefleniyor. Onuachu'dan gelecek olumlu veya olumsuz kararın ardından, ibre Roman Yaremchuk'a dönecek veya imzalar atılacak.

Muhabir: BİROL SANCAK