Türkiye'nin En Ucuz 5 Şehri:

Ağrı: Türkiye'nin en doğu ili olan Ağrı, uygun konut kiraları ve günlük ihtiyaçların düşük maliyeti ile dikkat çekiyor.

Kars: Tarihi ve kültürel zenginliği ile bilinen Kars, aynı zamanda düşük yaşam maliyeti sunuyor. Turizmin canlanmasıyla birlikte yatırım imkanları da artıyor.

Iğdır: Doğası ve tarihi ile büyüleyen Iğdır, sakin ve uygun maliyetli yaşam sunan şehirlerden biri. Konut fiyatları oldukça uygun.

Ardahan: Yeşilin her tonunu barındıran Ardahan, Türkiye'nin en az nüfuslu şehirlerinden biri. Sakin ve huzurlu yaşam arayanlar için ideal olan Ardahan'da yaşam maliyeti de oldukça düşük.

Mardin: Tarihi ve kültürel açıdan zengin olan Mardin, son yıllarda turistlerin ilgisini çekiyor. Yaşam maliyeti diğer büyük şehirlere göre daha uygun olsa da, artan talep nedeniyle fiyatlarda hafif bir yükselme gözlemleniyor.

Ancak uzmanlar, bu şehirlerde yaşamı zorlaştıran diğer noktaları da sıraladı:

İklim: Bu şehirlerin hepsi Doğu Anadolu'da yer aldığı için kışları oldukça soğuk ve kar yağışlı geçiyor.

İş İmkanları: Büyük şehirlerde olduğu kadar geniş iş imkanları bu şehirlerde bulunmuyor.

Ulaşım: Diğer şehirlere göre daha az gelişmiş durumda.

Türkiye’de Satılan En Ucuz Elektrikli Otomobillerin Güncel Fiyat Listesi Türkiye’de Satılan En Ucuz Elektrikli Otomobillerin Güncel Fiyat Listesi

Bu şehirlerde uygun yaşam maliyetine karşın, zorlayıcı iklim koşulları, sınırlı iş imkanları ve ulaşım zorlukları dikkat edilmesi gereken noktalar arasında.

Kaynak: KARAR