Coğrafi İşaret Tescilli Ayder Balı Hasat Zamanını Açıkladı: "Mesai Başladı" Coğrafi İşaret Tescilli Ayder Balı Hasat Zamanını Açıkladı: "Mesai Başladı"

Aile, Toplumun En Güçlü Kalesi
KAÇEP Trabzon Başkanı Gülen Demir, çalıştay sonrası yaptığı açıklamada, ailenin toplumsal kötülükleri engelleyebilecek en büyük güç olduğunu vurguladı. "Suç, şiddet ve organize kötülükleri bertaraf edecek en büyük silah, ailedir. Türk aile yapısını her ne pahasına olursa olsun güçlü kılmak için mücadele edeceğiz," dedi.

Güçlü Türk Ailesi ve Sağlıklı Toplum Vizyonu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin himayesinde düzenlenen çalıştayda, güçlü Türk aile yapısı, sağlıklı toplum ve lider Türkiye vizyonu üzerinde duruldu. İki gün süren çalıştayda 12 farklı masa altında 142 akademisyen ve bilim insanı aile kurumunu masaya yatırdı.

Demir’den Teşekkür Mesajı
Çalıştayın ardından Başkan Gülen Demir, "Bu önemli çalıştayda yer almaktan büyük onur duyduk. Genel Başkan Yardımcımız ve KAÇEP Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul başta olmak üzere emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ederiz," diyerek çalıştayın önemine dikkat çekti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU