YUSUF YAZICI'DAN AYRILIK MESAJI

Lille ile sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı, yaptığı veda açıklamasında, "Bu hikayenin sonuna geldik ama Lille sonsuza kadar kalbimde olacak. Sizi asla unutmayacağım." dedi. Bu duygusal mesaj, futbolseverler arasında büyük yankı uyandırdı.

YUSUF YAZICI İSTANBUL YOLCUSU

Yusuf Yazıcı'nın eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, geçtiğimiz günlerde 27 yaşındaki oyuncu için "Kendisiyle görüşüyoruz. İstanbul'da bir takımda oynamak istiyor. Yakınları bana ona uygun takımın Beşiktaş olduğunu söylediler. Bir ara Galatasaray'ın gündeminde olduğu söylendi ama Galatasaray'la bir teması olmadı. Ama Beşiktaş'la görüşüyor. Beşiktaş şu anda temsilcisiyle detayları konuşuyor. Yakınları bana bunu söyledi" açıklamasını yaptı.

TURNOVA SONRASI TRANSFER GERÇEKLEŞEBİLİR

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, sözleşmesi sona erdiği için bonservis bedeli ödenmeden yeni bir kulübe imza atacak. Şu anda A Milli Takım ile EURO 2024 kampında bulunan 27 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu, turnuva sonrasında transfer konusunda adımlarını netleştirecek.

Trabzonspor'dan Muhammed Cham Bombası! Slavia Prag da Devrede Trabzonspor'dan Muhammed Cham Bombası! Slavia Prag da Devrede

Yusuf Yazıcı'nın transfer sürecinin nasıl sonuçlanacağı ve hangi kulübe imza atacağı merakla bekleniyor. Futbolseverler, yıldız oyuncunun yeni sezonda hangi formayı giyeceğini öğrenmek için sabırsızlanıyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA