Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı! Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı!

Arhavispor’da sessizlik yerini endişeye bıraktı. Kulüp Başkanı Murat Çorbacıoğlu, yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle takımın geleceğinin tehlikede olduğunu açıkladı. Yaptıkları tüm girişimlere rağmen yeterli desteği bulamadıklarını belirten Çorbacıoğlu, “Cebimizdeki son kuruşu bile bu takım için harcadık ama artık gücümüz yetmiyor. Liglerin başlamasına az bir süre kaldı, Arhavi’nin iş dünyası ve yerel yönetiminin fedakârlık yapma zamanı geldi” dedi.

Başkan Çorbacıoğlu, komşu ilçe Hopa’daki iş dünyasının örnek bir dayanışma sergilediğini ve takımın borçlarını kapatarak lige hazır hale getirdiğini vurguladı. Arhavispor’un da benzer bir destek görmesi gerektiğini belirten Çorbacıoğlu, “Eğer gerekli desteği bulamazsak, istemeyerek de olsa BAL liginden çekilmek zorunda kalacağız” uyarısında bulundu. Belediye Başkanı Turgay Ataselim ve TSO Başkanı Atıf Kesim’e seslenerek, acil bir toplantı yapılması gerektiğini ve iş dünyasının bu duruma el atmasını istedi. Çorbacıoğlu, “Yarın çok geç olabilir, lütfen takımımıza sahip çıkalım” diyerek çağrısını tekrarladı.

Muhabir: BİROL SANCAK