Akbank’ın mobil uygulaması olan Akbank Direkt üzerinden de kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. 36 ay vadeli 15 bin TL kredi kampanyasına katılmak için, Akbank Direkt mobil uygulamasına giriş yaparak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru işlemleriniz tamamlandıktan sonra, kredi işlemleriniz 5 dakika içinde değerlendirilip hesabınıza yatırılacak.

Vatandaşın acil nakit ihtiyacını karşılamak için Akbank inanılmaz bir kampanyaya imza attı. Bu kampanyaya göre, Akbank’ın SMS kredi servisini veya mobil uygulamasını kullanarak şubelere bile gitmeden 15 bin TL’yi hesabınıza geçirebilirsiniz.

SMS İLE KREDİ

Akbank’tan 36 ay vadeli 15 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusunu SMS ile yapmak isteyenler, Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak 4425’e gönderebilir. Gönderdiğiniz SMS sonrasında Akbank, kredi sonucunu hızla iletecek ve onaylanan kredinizin hesabınıza yatırılıp yatırılmayacağı konusunda size bir bilgilendirme mesajı atacak.

MOBİL UYGULAMA İLE KREDİ

Akbank’ın mobil uygulaması olan Akbank Direkt üzerinden de kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. 36 ay vadeli 15.000 TL kredi kampanyasına katılmak için, Akbank Direkt mobil uygulamasına giriş yaparak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru işlemleriniz tamamladıktan sonra, kredi işlemleriniz 5 dakika içinde değerlendirilip hesabınıza yatırılacak. Bireysel krediler, düşük faiz oranları ve kredi puanınıza göre belirlenen avantajlı faiz oranlarıyla vatandaşa sunulacaktır.

Sofraların Demirbaş Lezzetine Rekor Zam: Fiyatı Gören Çuvalla Stok Yapıyor! Sofraların Demirbaş Lezzetine Rekor Zam: Fiyatı Gören Çuvalla Stok Yapıyor!

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLAR

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Akbank’ın sunduğu bu özel ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için bazı başvuru şartlarına uygun olmanız gerekmektedir. Şartları karşılayan tüm vatandaşlar, kredi işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlayarak nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Akbank’ın sunduğu bu özel kredi kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak ve başvurunuzu yapmak için Akbank Direkt mobil uygulamasını kullanabilir ya da SMS ile başvurunuzu saniyeler içinde gerçekleştirebilirsiniz.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ