Oynanan oyunların sonunda gelişen Trabzonspor'un ayak izlerini görmek camiada her kesimi mutlu ediyor. Bir de üstelik üç puanı hanesine yazdırınca.

Başakşehir takımı ekip olarak Süper ligin en organize kulübü.Bu kesin.Trabzonspor, Başakşehir  maçında geriye dönük kırılgan oyun anlayışını silmek için sahaya çıktı.Daha derli  toplu olan Trabzonspor izledik.Bu takımın değişerek gelişmesine dönük kıpırdanmalar var.Daha diri olduklarını gözlemledik.

Oyuncu dokunuşları biraz daha öz güvenli,yere sağlam basan hüviyetindeydi.Takım olgusuna yönelik bir toparlanma var.Daha başlangıç versiyonu olduğu kanısındayım.

Bu maçta da, diğer maçlarda olduğu gibi Orta sahada  organize atakların başrolünde Muhammed Cham'ın yumuşak bilekleri yeterli olmayacak gibi görünüyor.Daha temaslı ve isabetli paslarıyla Trabzonspor'un on numarası  olduğunu göstermeli.

Hazır olmadığı çok bariz,beyin görevi olmaktan uzak bir görüntüde.Aslında  bakarsanız Trabzonspor' da her futbolcu gayret edermiş gibi gözüküyor,ama gözüküyor.Temel sorun tamda bu odakta.Maçın içine girmemek,risk almamak,tüm futbolcuların ortak sorunu.

Bu problem önümüzdeki haftalarda Şenol Hoca'nın en büyük sıkıntısı olarak ilk sırada.Trabzonspor üstüne koyarak gidebilmeli.Bu hafta için maçın sonunda da olsa başardılar.Ama her zaman papaz pilav yemez!Şenol Hocanın dediği gibi,bir çiçekle de yaz gelmez.O zaman yapılması gereken tek bir şey var.

Trabzonspor’un futbol aklını her maçta bir üst seviyeye çıkarmak.Bunu da yapacak olan sahadaki mücadele gücü yüksek futbolcu ordusu.Kıymetli profesyonellere seslenmek isterim;Tedbir, üstün çalışma, üzerine koyma sizden,takdir Allah'tan.Bu işin başka Alternatifi yok.

Haydi o zaman bu haftadan itibaren Vira Bismillah!