KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, bu önemli başarı dolayısıyla takımı tebrik etti. Rektör Çuvalcı, yaptığı açıklamada, "Bu önemli başarı, Üniversitemizin eğitim kalitesini ve öğrencilerimizin yeteneklerini, uluslararası arenada bir kez daha kanıtlamıştır. KTÜ Uzay Kulübü’nün elde ettiği bu önemli derece, sadece Üniversitemiz için değil, aynı zamanda ülkemiz için de büyük bir gurur kaynağıdır. Öğrencilerimizin ve danışmanlarının bu başarıya ulaşmalarında gösterdikleri azim ve özveri, bizlere geleceğe dair büyük umutlar aşılamaktadır" dedi.

Rektör Prof. Dr. Çuvalcı, başarılarından dolayı KTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Proje Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Benli ve KTU SPACE Takım Kaptanı Muhammed Ali Güneş nezdinde takımı tebrik etti. Ayrıca, takımda yer alan ve ülkemizi ve KTÜ’yü ABD'de en iyi şekilde temsil eden Ömer Eser, Furkan Bayırlı, Zehra Akcan, Bünyamin Kılıç, Ayşenur Tak, Doğukan Erbaş, Sultan Ebrar Güzel ve Muhammed Sait Bayat da başarılarından dolayı tebrik edildi.

Bartın Çayı Havzasında Akıllı Taşkın Uyarı Sistemi Kuruluyor Bartın Çayı Havzasında Akıllı Taşkın Uyarı Sistemi Kuruluyor

Muhabir: AYŞEN KARABİNA