Trabzon'un Sürmene ilçesi Balıklı Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen motosiklet kazası, bir kişinin ölümüne neden oldu. Balıkçı barınaklarından çıkıp yolun karşısına geçmeye çalışan 58 yaşındaki Ekrem Demircioğlu'na, Trabzon’dan Rize istikametine seyir halinde olan Sefer A. yönetimindeki motosiklet çarptı. Kazada ağır yaralanan Demircioğlu, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

KAZA NASIL OLDU?

Kaza, dün akşam saatlerinde Balıklı Mahallesi’nde gerçekleşti. Ekrem Demircioğlu, balıkçı barınaklarından çıkarak yolun karşısına geçmek istediği sırada, Sefer A.’nın kullandığı motosiklet kendisine çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü Sefer A. da yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarından Tarihi Mesaj: 45 Yıllık Mücadele Yeniden Alevleniyor! Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarından Tarihi Mesaj: 45 Yıllık Mücadele Yeniden Alevleniyor!

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ekrem Demircioğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü Sefer A.'nın ise tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA