Trabzon’da Fındık Fiyatları Rekor Kırdı! TMO Verilerine Göre Fiyatlar Nereye Gidecek? Trabzon’da Fındık Fiyatları Rekor Kırdı! TMO Verilerine Göre Fiyatlar Nereye Gidecek?

RESMİ TÖRENLE BAŞLADI

Of Kaymakamlığı önündeki Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Karahasanoğlu tarafından konuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Anıt önündeki törenin ardından kutlamalar, 28 Şubat İlkokulu’nda devam etti.

MUTLULUK VE HEYECAN İÇİNDEYİZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Karahasanoğlu, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasının heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Karahasanoğlu, “Yaklaşık 7 bin öğrencimiz, 630 öğretmenimiz ve eğitim çalışanımızla büyük bir aileyiz. Geçen yıl her iki öğrenciden biri olmak üzere 187 öğrencimiz üniversiteye yerleşti. Bu yıl hedefimizi daha da yukarı taşımak için çalışacağız” dedi.

“OKULA HOŞGELDİNİZ”

Kabahasanoğlu, eğitim çalışmalarında destek veren Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer’e, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na ve tüm paydaşlara teşekkür etti. Program, öğrencilerin şiir okumaları, müzikal gösteriler ve 4. sınıf öğrencilerinin 1. sınıf öğrencilerine hoş geldiniz hediyesi vermesiyle son buldu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU