Başkan Kaya, belediye çalışanlarına hediye edilmek üzere 1733 adet forma satın alarak kulübün sosyal sorumluluk projesine destek verdi.

Trabzonspor'da Avcı Yerli Golcüyü Veriyor Yıldız Alıyor: Transferde Anlaşma Sağlandı! Trabzonspor'da Avcı Yerli Golcüyü Veriyor Yıldız Alıyor: Transferde Anlaşma Sağlandı!

Başkan Kaya, yaptığı açıklamada, "Trabzonspor hepimizin ortak değeri, üst kimliği ve şehrimizin marka değeridir. Biz de Ortahisar Belediyesi olarak, personel sayımız kadar formayı satın alarak Trabzonspor’umuzun yürüttüğü kampanyaya destek sağlıyoruz. Bordo-mavi renklere sevdalı herkesi de bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Kulübü ve taraftarlar, Başkan Kaya'nın bu anlamlı katkısını memnuniyetle karşıladı. Kulübün başlattığı #HediyeFormaChallenge kampanyası, taraftarların ve destekçilerin sosyal medya üzerinden Trabzonspor forması satın alarak ihtiyaç sahibi çocuklara hediye etmelerini amaçlıyor.

Başkan Kaya'nın desteğiyle birlikte kampanyanın daha da geniş kitlelere ulaşması ve kulübün sosyal sorumluluk projelerine olan desteğin artması bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN