Lig’in 2. Haftasında Galatasaray’la karşı kaşıya gelen Trabzonspor, Galatasaray karşısında 2-0 mağlup gelmişti.

Futbol yorumcuları tarafından da büyük tepki çeken hakemler bordo-mavili taraftarlar tarafından büyük tepki gördü.

Hakeme büyük tepki gösteren bordo- mavililer ‘ hakemlerin Trabzonspor’a bir garezi var. Trabzonspor hakemler tarafından sürekli eziliyor, hakem kurbanı oluyor’ şeklinde konuştular.

Futbol yorumcuları tarafından da büyük tepki çeken hakemler Trabzonspor’a karşı haksızlık yapmaya devam mı ediyor? Trabzonspor Hakem Kurbanı mı? Taka sizler için Trabzonsporlu taraftarlara sordu.

TRABZONSPOR DAİMA EZİLMEYE MAHKUMDUR!

Arif,”Hakemler katil ile eşit seviyede, Trabzonspor gariban bir takım, hangi hakem gelirse gelsin Trabzonspor daima ezilir, ezilmeye mahkumdur. Trabzonspor’san hiçbir zaman yüzün gülmez“ dedi.

Bilal Yılmaz,”Bu maçlarda hakemlik bir durum yoktu, yapılan şeyler bizim sıkıntımızdı. Trabzonspor’un yaptığı transferleri gördük, hiçbir transferden hiçbir şey olmaz.  Şampiyon olduktan sonra takım düşüşe geçti. Bu sene kümeye bile gidebiliriz” ifadelerine yer verdi

Serkan Aslan,”Hakemlerin Trabzonspor’a olan tutumunu iyi değerlendirmiyorum. Hakemler takımımıza kötü davranıyorlar “açıklamasında bulundu.

KAZANMAK İÇİN HAKEMLERİ DE YENMEK LAZIM!

Miraç Hanlı,”Bu sene çok kötü durumumuz. Galatasaray maçını görüyoruz, kaç tane faul oldu, Trabzonspor’a bu konuda hak tanınmadı. Yapılan pozisyonlara itiraz edilince biz sarı kart yiyoruz. Böyle giderse kırmızı kart yiyeceğiz, buda takımımızı kötü etkileyecek. Bu yüzden lige güzel başlayamıyoruz. Bir sürü sakatlarımız var, onların iyileşmesi lazım yoksa bu senede ligde kötü olacağız” dedi.

Mehmet Türüt,”Trabzonspor hakemler tarafından her zaman ezilen takımdır. İstanbul takımı olmadığı için her zaman eziliyoruz. Bizde alıştık buna sıkıntı yok. Kazanmak için hakemleri de yenmek lazım. Ertuğrul Doğan TFF’yi ziyaret etmişti. Adil bir lig için ama zor. Trabzonspor Trabzon’un bir takımı olduğu için adil şartlarda olmamız zor görünüyor” açıklamasında bulundu.

HAKEMLERİN TRABZONSPOR’A OLAN TUTUMU HİÇ DEĞİŞMEDİ!

Savaş Sarımehmet,”Hakemlerin büyük takımları kollamayı bırakması lazım, özellikle Fenerbahçe ile Galatasaray’ı kollamayı bıraksınlar” ifadelerine yer verdi

Rıdvan Ekiz,”Hakemlerin Trabzonspor’a tutumu hiçbir zaman değişmedi ki yıllardan beri aynı problemi yaşıyoruz. Hakemler genel olarak da çok kötü, bu sadece Trabzonspor için geçerli değil tabi ki ama Trabzonspor’a ekstra özel bir muamele var. Ertuğrul Doğan adil bir lig istemişti, bizde istiyoruz ama parası olanın daha fazla borusu ötüyor. Baktığımız zaman yıllardan beri bitmeyen bir problem oldu. Ertuğrul Doğan’ın öncelikle takım içindeki problemleri çözmesi lazım. Geçen sene yapılan transferler çok sıkıntılı onlarla tekrar devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HAKEMLER TRABZONSPOR’A BÜYÜK HAKSIZLIK YAPTILAR!

Abdullah Sevencan,”Hakemlerin Trabzonspor’a karşı bu seneki tutumları hiç iyi değil, oynanılan ilk maçta gördük yapılanı adamlarda var 30 tane faul bir tane sarı kart yok” dedi.

Recep Ayaydın,”Geçe afta izlediğimiz Galatasaray maçında hakemler bize çok sert davrandılar, çok sert pozisyonlara girildi. Sarı kartı bile zor verdiler. Trabzonspor, Rize maçı için Trabzon’a geldik” açıklamasında bulundu.

Emir Akman,”Hakemler Trabzonspor’a çok büyük haksızlık yaptılar. Galatasaray’a hiç sarı kart göstermediler. Bence bu maçta çok haksızlık yapıldı“ dedi.

AYŞE SANCAK