TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 35. hafta mücadelesinde sahasında kümede kalmak için çabalayan Ergene Velimeşe ile karşılaşan Hekimoğlu Trabzon, rakibini 3-0 mağlup ederek yoluna devam ederken Velimeşe’yi de kaderiyle baş başa bıraktı. Karşılaşmanın ilk yarısını Batuhan Karadeniz’in penaltıdan ve Caner Aktaş’ın kaydettiği golleriyle 2-0 önde tamamlayan Kırmızı-Lacivertliler ikinci yarıda da Batuhan’la bir gol daha bulup farkı 3’e çıkardı. Karşılaşmanın son dakikası oynanırken yakaladığı fırsatı değerlendiren Oğuzhan Akgün takımının tek golünü attı ve karşılaşmada az sonra Hekimoğlu Trabzon’un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: O.Yavuz Selim

HAKEMLER: Ahmet Balkan**, Mert Baykal** ,Sabri Öğe**

HEKİMOĞLU TRABZON: Emre Satılmış**,Uğur Arslan *** ,Miraç Acer**, (Dk 73 Yasin Pala*),Ali Aytemur***,Bahadır Erol**,Oğuz Kocabal **,Caner Aktaş***,(Dk 73 Berkay Kara*),Serkan Odabaşoğlu**,Eray Ataseven**,(Dk 61 Samet Yalçın**),Özkan Yıldırım**(Dk 61 Halil İbrahim**), Batuhan Karadeniz ****(Dk 61 Mücahit Can*)

ERGENE VELİMEŞE: Emre Güler*,Evren Kilerci*,Işık Kaan *,(Dk 64 Doğan çamlı*),Taner Yılmaz*,İbrahim Fatih *,(Dk 64 Fatih Ateş*),Çınar Tarhan**  Mert Er *(Dk 64 Furkan Külekçi*),Eser Akbaş **,Yüksel Şişman *,Oğuzhan Akgün ** ,Ergun Cengiz * (Dk 73 Atilla Yıldırım*)

GOLLER: Dk.6  (P) ve Dk.60 Batuhan Karadeniz, Dk.28 Caner Aktaş (Hekimoğlu Trabzon), Dk.90 Oğuzhan Akgün (Velimeşe)

Editör: TE Bilisim