Trabzon Büyükşehir Belediyesi, festival öncesinde Fuar Merkezi, Avni Aker Millet Bahçesi ve Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde sahne kurulum çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, festival öncesinde yapılan hazırlıkları yakından takip ederek eksiklerin giderilmesi için talimatlar verdi. Festival kapsamında, sanatseverler birbirinden ünlü sanatçıların konserleriyle buluşacak. Ayrıca tiyatro, opera, bale gösterileri, söyleşiler, atölye çalışmaları ve çocuk etkinlikleri gibi geniş bir program sunulacak.

Hasan Selim, festivalin Trabzon'un kültürel zenginliklerini ve sanatsal potansiyelini ön plana çıkaracağını belirterek, katılımcıların unutulmaz anlar yaşamasını hedeflediklerini vurguladı. Büyükşehir Belediyesi olarak organizasyonun kusursuz bir şekilde gerçekleşmesi için büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Selim, tüm Trabzon halkını ve şehre gelecek konukları festival coşkusuna davet etti.

Giresun'un Çanakçı İlçesi Düzköy Köyünde Asırlık El Dokuma Geleneği Yaşatılıyor Giresun'un Çanakçı İlçesi Düzköy Köyünde Asırlık El Dokuma Geleneği Yaşatılıyor

Festivalin ilk gününde, müziğin sevilen ismi Semicenk, Trabzon Fuar Merkezi'nde sahne alacak. Ardından, 23 Haziran'da ise Karadeniz müziğinin önemli seslerinden Resul Dindar dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Trabzon, Kültür Yolu Festivali ile kültürel bir şölen yaşamaya hazır!

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU