"Trabzon'un ve Trabzonspor'un her zaman dik duruşu vardır" diyerek sözlerine başlayan Doğan, kulübün geri adım atmayacağını ve ekonomik konuların kalıcı olarak çözülmesi gerektiğini vurguladı. Bu sayede Trabzonspor'un her zaman zirve yarışının içinde olabileceğini belirtti.

Trabzonspor'da Avcı'dan Fener'e Bomba Transfer Çalımı: Fırtına Yıldız Oyuncuyu... Trabzonspor'da Avcı'dan Fener'e Bomba Transfer Çalımı: Fırtına Yıldız Oyuncuyu...

Başkan Doğan konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Şu anda 55 bin civarında forma satışı gerçekleştirdik. Başka takımları destekleyen fakat Trabzonspor forması alan dostlarımız da var. Bu camianın ve Trabzonspor'un güçlü bir şekilde desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. İçeride bir bütün olmamız, bütünlüğü sağlamamız gerekiyor ki her yıl zirve yarışının içinde olabilelim. Bu camia gerçekten bu heyecanı hak ediyor. Taraftarlarımızdan tek isteğim tribünleri dolduralım. 11-12 yeni transferle çok güçlü bir takım oluşturduk. İçlerinde camiayı iyi tanıyan oyuncular da var. Tribünün tutumu ve desteği bizim için çok önemli.”

Doğan, taraftarların desteğinin Trabzonspor için hayati önem taşıdığını vurgulayarak, yeni sezonda taraftarların tribünleri doldurarak takıma destek olmalarını istedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN