Törende konuşan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Köz, öncelikle Türkiye A Milli Takımı'nın EURO 2024 başarısını kutladı ve Ozan Tufan'a Trabzonspor'a hoş geldin dileklerini iletti. Köz, Ozan'ın Trabzonspor forması altında büyük başarılara imza atacağına olan inancını vurgulayarak, "Ozan, dünyanın en büyük şehir takımına geldiğini biliyor. Burada çok başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Trabzonspor'da Umut Bozok Gidiyor Onun Yerine Yıldız Geliyor: Dev Takasta Anlaşma... Trabzonspor'da Umut Bozok Gidiyor Onun Yerine Yıldız Geliyor: Dev Takasta Anlaşma...

Ozan Tufan ise imza töreninde duygularını şu şekilde dile getirdi: "Başkanımız Ertuğrul Doğan ve hocamız Abdullah Avcı'ya ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Trabzon'a gelişimde taraftarımızın gösterdiği ilgi beni çok memnun etti. Trabzonspor'un hedeflerine ulaşacağına inanıyorum ve en iyi performansımla katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum. Şimdiden heyecanlıyım ve sahaya çıkıp takımıma yardımcı olmak istiyorum."

Trabzonspor'un yeni transferi Ozan Tufan, 11 numaralı formayı giyecek ve takımın orta sahasında önemli bir rol üstlenecek.

Muhabir: AYTEKİN AKAY