Bordo-mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda yol ayrımına gidilecek oyunculardan bazılarına kulüp bulmaları için izin verilirken, bazı oyuncular da kamp kadrosuna dahil edildi.
 

PERFORMANS GÖZETİMİ
Teknik Direktör Abdullah Avcı, özellikle hazırlık maçlarında oyuncularının performansını daha iyi görüp, devam etmeyi düşünmediği oyuncuları netleştirecek. Bu süreçte takımdaki bazı isimlerin Avrupa’daki kulüplerle anılması dikkat çekiyor ancak henüz somut bir gelişme yaşanmadı.
 

GENÇLERİN MÜCADELESİ
Bordo-mavili takımda genç oyuncular, Avcı’nın gözüne girebilmek için büyük çaba harcarken, transferde adı geçen bazı oyuncular da performanslarını yukarıya taşımak için yoğun bir çalışma içerisinde. Milli takımlarda görev yapan Draguş ile Meunier’in bu hafta takıma katılabileceği ifade edilirken, Uğurcan Çakır ile Poyraz Efe Yıldırım’ın muhtemelen Trabzon’da kampa dahil olacağı dile getirildi.
 

Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi? Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi?

KİMLER GİDECEK?
Trabzonspor’un kadrosunda yer alan bazı isimlerin geleceği belirsizliğini koruyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak oyuncuların listesi oluşturulacak ve bu oyunculara kulüp bulmaları için izin verilecek. Bu süreçte, hangi oyuncuların takımdan ayrılacağı ve kimlerin takımda kalacağı konusunda net kararlar verilecek.
 

Trabzonspor taraftarları, takıma katılacak yeni isimlerin yanı sıra, ayrılacak oyuncuların kimler olacağını da merakla bekliyor. Bordo-mavili takımın sezon öncesi kampındaki performanslar, bu kararların verilmesinde belirleyici olacak.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Trabzonspor, hem transfer çalışmalarına hem de mevcut oyuncuların durumunu değerlendirerek, en iyi kadroyu oluşturmayı hedefliyor. Taraftarlar, bu süreçte takımın başarısı için sabırsızlıkla bekliyor.

Editör: Doğukan ÖZKURT