İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich Albion forması giyen 30 yaşındaki ön libero için Trabzonspor, resmi temaslara başladı. İngiliz ekibiyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan milli oyuncunun menajeri ile masaya oturan bordo-mavililer, teklifini iletti.

Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi? Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi?

REKABET KIZIŞIYOR
Beşiktaş'ın da ilgilendiği yıldız oyuncu için şartları zorlayan Trabzonspor'da, teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu transferde ısrarcı olduğu belirtiliyor. A Milli Takım ile Almanya'da devam eden Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Okay Yokuşlu, forma şansı bulduğu maçlarda sergilediği oyunla beğeni topladı.

OKAY'IN KARİYERİ
2015-2018 sezonlarında Trabzonspor'da oynayan ve sonrasında İngiliz ekibi West Bromwich Albion'a transfer olan Okay Yokuşlu, buradan İspanya ekibi Celta Vigo'ya geçti. Getafe'de iki sezon kiralık olarak forma giyen Okay, 2022 sezonunda bedelsiz olarak West Bromwich Albion'a geri döndü. İngiliz ekibinde ortaya koyduğu performansla yeniden dikkat çeken Okay Yokuşlu'nun, Trabzonspor'a dönmeye yakın olduğu konuşuluyor.

Trabzonspor taraftarları, Okay Yokuşlu'nun yeniden bordo-mavili formayı giyeceği günü heyecanla bekliyor. Yönetim, bu transferi kısa süre içinde sonuçlandırarak orta sahasını güçlendirmeyi hedefliyor. Okay Yokuşlu'nun Trabzonspor'a transferiyle ilgili gelişmeler, camiada büyük bir merakla takip ediliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK