Trabzonspor'da Avcı Yerli Golcüyü Veriyor Yıldız Alıyor: Transferde Anlaşma Sağlandı! Trabzonspor'da Avcı Yerli Golcüyü Veriyor Yıldız Alıyor: Transferde Anlaşma Sağlandı!

Kulübü Southampton ile olan kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Onuachu'nun Trabzonspor'a dönme isteği netleşti. Sosyal medya hesaplarından Trabzonspor'a ait detayları içeren paylaşımlar yaparak taraftarları heyecanlandıran Onuachu, son olarak bir arkadaşına hediye ettiği Trabzonspor formasını paylaştı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da konuyla ilgili açıklamalarında, "Onuachu'nun bizde kalmak istediğini ve bu isteğini kulübüne ilettiğini biliyoruz. Kulübüyle 15 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli konusunda görüşmeler sürüyor. Biz ise oyuncuyu kiralamak istiyoruz ve bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Başka alternatifler de değerlendiriyoruz. Onuachu için beklemeye aldık, transfer süreci devam ediyor" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un santrfor hattını güçlendirmek adına önemli bir adım olan Onuachu transferinde son kararın yakın zamanda netlik kazanması bekleniyor. Taraftarlar ise Nijeryalı golcünün yeniden takıma katılmasını büyük bir heyecanla bekliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN