Manchester United'daki deneyimi hayal kırıklığıyla sonuçlanan Weghorst, "Bir dönem Beşiktaş forması giymiş olmama rağmen, Manchester United ile olan maceram beklediğim gibi geçmedi," dedi. Bu süreçte, Burnley tarafından Hoffenheim'a kiralanan ve EURO 2024'te dikkat çeken performansı ile adından söz ettiren Weghorst'un adı, son dönemde Trabzonspor ile anılmaya başlamıştı.

Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı

Wout Weghorst hem oynuyor hem oynatıyor - Sözcü

Weghorst, Kicker'a verdiği röportajda transfer iddiaları hakkında şu sözleri söyledi: "İlgilenen birkaç takım var ve şimdi Burnley ile antrenmanlara başlıyorum. Başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum. Her iki taraf için de uygun bir çözüm bulmamız gerektiğini düşünüyorum."

Beşiktaş Wout Weghorst ile yollarını ayırdı - Spor - Şanlıurfa Güncel Haber

Hollandalı oyuncu, futbol kariyerinin geleceği hakkında ise umutlu bir tavır sergiledi: "Şu anda 37 ya da 38 yaşına kadar oynamak istiyorum. Kendimi iyi hissediyorum ve genç oyuncuları görünce 30'lu yaşlarımın başında kendimi farklı hissediyorum ama kesinlikle yaşlı değilim. EURO 2024'ün milli takımdaki son turnuvam olmamasını umuyorum. 2026 Dünya Kupası kesinlikle hedeflerim arasında. Goller atacağım ve orada olacağım."

Wout Weghorst hakkında transfer açıklaması: "Ayrılırsa şaşırmam" - Duhuliye

Ajax’ın Hollanda’nın en büyük kulübü olduğunu belirten Weghorst, Hollanda'ya dönüş ihtimalini de gündeme getirdi: "Genel olarak transfer paketinin uygun olması gerekiyor. Ailece çok fazla seyahat ediyoruz. Bizim için kalıcı bir yer arıyorum. Bu yüzden Hollanda kesinlikle bir seçenek."

Weghorst'tan Beşiktaş'a 'transfer' sinyali: Gelecek ne getirir bilemeyiz -  Tele1

Weghorst, Beşiktaş'ta geçirdiği dönemi ise "İstanbul'da geçirdiğim dönem muhteşemdi. Taraftarlar, duygular ve tutku açısından harika bir seçimdi. Benim için inanılmaz bir deneyimdi" sözleriyle değerlendirdi. Trabzonspor'un Weghorst'la ilgilenip ilgilenmediği ve transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, önümüzdeki dönemde netlik kazanacak.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU