Önce,  Ertuğrul Doğan’ın karşısına Nuri Albayrak’ın çıkacağı yönünde düşünceler oluştu. Özellikle Nuri Albayrak’ın Trabzonspor’un efsane başkanı Şamil Ekinci’nin  cenazesine katılmasının ötesinde mezarlığa kadar giderek acılı aileyi yalnız bırakmaması bu düşünceyi desteklemişti.

H A C I K E R İ M O Ğ L U-2

Uğurcan Çakır: Eleştirilere Göğüs Geriyor, Trabzon’un Gözbebeği Olmaya Devam Ediyor Uğurcan Çakır: Eleştirilere Göğüs Geriyor, Trabzon’un Gözbebeği Olmaya Devam Ediyor

OĞLU VEYA YEĞENİ

Ancak, Nuri Albayrak’ın  Başkanalığa aday olmayacağı ve  oğlunu veya yeğenini listeye koyabileceği yönünde bilgiler geliyor.  Peki Ertuğrul Doğan’ın karşısına kim çıkacak? Salı günü akşam saatlerinde Mustafa Hacıkerimoğlu’nun sosyal medyadaki  açıklamaları  Hacıkerimoğlu’nun adaylığını açıklaması olarak yorumlandı.

KULÜP SAHİBİNE İADE

Sosyal medyadan yazılı açıklamasının içinde  Kulübün sahibine iade edileceği yönünde ifadeler olmakla birlikte ‘Büyüklerimizden destek ve baskı var. Trabzon’a gelip projelerimizi anlatacağız’ sözleri adaylığının duyurulması olarak değerlendirildi.

KİMLERLE YOLA ÇIKACAK?

Mustafa Hacıkerimoğlu’nun arkasındaki en önemli isimlerden birisinin de Şampiyonluk yaşamış başkan Ahmet Ağaoğlu olduğu yönünde iddialar var. Hatta Ağaoğlu’nun, Hacıkerimoğlu’nun listesine  girerek delegeye mesaj verebileceği de konuşulmaya başlandı.  Ayrıca Mehmet Liğit Alp’in de Hacıkerimoğlu’na destek  vereceği idda edildi.

HACIOSMANOĞLU NE YAPACAK?

Türkiye futbol federasyonu başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da süreçte zor durumda kalacak. Trabzonspor kulübünün, TFF delegesini geri çekerek İbrahim Hacıosmanoğlu’nu delege yazdırmak suretiyle önünü açtığı gerçeği ortada. Ancak, Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor kulübü başkan adayı olduğu dönemdeki en yakın arkadaşlarları da Mustafa Hacıkerimoğlu’nun  uzun yıllardır iş ortakları.

ÖZAK DOĞAN’LA BİRLİKTE

Trabzonspor kongrelerinin belirleyici isimlerinden birisİ olan Faruk Özak, Divan Başkanı Mahmut Ören Ertuğrul Doğan’a tam destek verirken, Divan başkanlığını iki dönem devam ettiren Ali Sürmen’in ise  Mustafa Hacıkerimoğlu’nun Asbaşkanı olabileceği bilgileri de  geliyor.

ARALIĞIN ORTALARI

 Mustafa Hacıkerimoğlu’nun adaylığını Fenerbahçe maçından sonra açıklayacağı ve yakın çevresine, ‘Trabzonspor  iyi gitmiyor. Fırsatçılık yapmış olmak istemem. Takım toparlansın çalışmalara startı veririz’ dediği de ifade ediliyor.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT