Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlenen Ayfer Cihan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Yaşam Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi. Daire Başkanı Esengül Kibar ile yeni projeler hakkında istişarelerde bulunan Cihan, "Trabzon'da ve bölgemizde yaşayan kadınlara kazandırılmış çok önemli bir cazibe merkezi olan merkezimizi nasıl daha işlevsel bir hale getirebiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Bugün bir beyin fırtınası gerçekleştirelim ve kadınlara yatırıma devam edelim diye yola çıktık. Yeni projelerimizin istişarelerini gerçekleştirdik. Yakın zamanda da hayata geçirilmesi için gayret göstereceğiz," dedi.

Kadın Dayanışması

Ayfer Cihan ve ekibi, hemcinslerine destek vermek amacıyla Söğütlü Mahallesi Muhtarı Neşe Kuruçelik'i ziyaret etti. Kadın dayanışmasının önemine vurgu yapan Cihan ve ekibi, Akçaabat Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin sergisini de ziyaret ederek, kursiyerlerin emeklerini tek tek inceledi.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları, kadınlara yönelik projelerini hız kesmeden sürdürüyor ve Trabzon'daki kadınlara yönelik yatırımları artırmayı hedefliyor. Ayfer Cihan, kadınların güçlenmesi ve daha fazla fırsat elde etmesi için çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, "Kadınlarımızın her alanda daha aktif ve başarılı olmaları için var gücümüzle çalışacağız," dedi.

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş'tan Giresun Belediyesi'ne Usulsüz Harcama İddiaları CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş'tan Giresun Belediyesi'ne Usulsüz Harcama İddiaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Yaşam Merkezi’nin daha işlevsel hale getirilmesi için yapılan bu toplantı, kadınlara yönelik yeni projelerin hayata geçirilmesi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY