Ortahisar İlçe Başkanı Çebi’den CHP’li Zorlu’ya Belgeli Yanıt: “Araklı’dan Ayrılmadım”

Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, CHP’li Cüneyt Zorlu’nun Trabzon’un doğusunda meydana gelen sel felaketi ile ilgili iddialarını sert bir dille eleştirdi. Zorlu, Çebi’nin sosyal medya üzerinden eleştirilerde bulunup sahada olmadığını beyan etti. Ancak Çebi, gece saat 03.00’e kadar afet bölgesinde olduğunu ve radar görüntülerini yetkili kişilere ilettiğini fotoğraflarla ispatladı.

"Gerçek Dışı Beyanlarla Siyaset Yapılmamalı"

Çebi, Zorlu’nun iddialarını “fitne ve fesat” olarak nitelendirerek, "Sel afetinin olduğu gün gece saat 03.00'e kadar bölgedeydim. İlk saatlerden itibaren radar görüntülerini aldım ve ilgili kişilere yağmurun uzun süreceğini belirttim. Büyükşehir Belediyemiz ve tüm kurumlar sahadaydı" dedi. Çebi, Zorlu'nun organizasyon suçlamalarını ise "Kendi belediye başkanının organize ettiğini gördük. Bir belediye başkan yardımcısı mesnetsiz siyasi açıklamalarda bulunmamalı” diyerek yanıtladı.

CHP'li Pazar Belediyesi, Cezalara Rağmen Çöplerini Dere Kenarına Dökmeye Devam Ediyor CHP'li Pazar Belediyesi, Cezalara Rağmen Çöplerini Dere Kenarına Dökmeye Devam Ediyor

"Hizmetimiz Yalanlara Yetişemiyor"

Selahaddin Çebi, Zorlu’nun eleştirilerine yanıt verirken, "Bizim hizmetimiz onların yalanlarına yetişemiyor maalesef. Doğrularımız, onların fesatları ile yarışamıyor" ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA