Görev Bilinci ve Ekip Ruhu

İtfaiye Çavuşu İbrahim Ağırbaş, bayramların artık kendilerine zor gelmediğini ve ekip arkadaşlarını ailelerinden daha çok gördüklerini belirtti. Ağırbaş, “Öncelikle tüm İslam aleminin bayramı mübarek olsun. Bayramda çalışmaktayız. 7-24 esasına göre çalışıyoruz. Allah kimsenin başına kaza bela vermesin. Herhangi bir olay olduğu zaman müdahale etmeye çalışacağız. İşimiz zor. Devletimiz her türlü imkânı bize sağlıyor. Bizim burada her gün çalışmalarımız var. Eğitimlerimiz var. Ailemizle olmadığımız kadar ekip arkadaşlarımızla birlikteyiz. Allah'a şükür itfaiyeciyiz. Bir daha dünyaya gelsek itfaiyeciliği seçeriz” dedi.

Sağlık Ekiplerinin Bayram Mesaisi

Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarından Tarihi Mesaj: 45 Yıllık Mücadele Yeniden Alevleniyor! Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarından Tarihi Mesaj: 45 Yıllık Mücadele Yeniden Alevleniyor!

Acil Tıp Uzmanı İsmail Ataş, bayram tatilinde özellikle kesim vakalarının acil servislere başvurduğunu belirtti. Ataş, “Acil servisimizde özellikle ilk günlerde gördüğümüz vakalar daha çok kesi vakaları oluyor. Özellikle kurban kesiminde vatandaşlarımızda kesilmeler olabilmekte. Bizim burada geniş bir acilimiz var. Bayramlarda özellikle çalışıyoruz. Diğer branşların kapalı olması bizim yükümüzü daha çok arttırıyor. Bayramdan sonra daha rahat oluyoruz” şeklinde konuştu.

Sonuç ve Teşekkür

Bayram tatili boyunca görevlerini sürdüren bu kahramanlar, birçok olumsuzluğu büyümeden önlemeyi başardı. Toplumun güvenliği ve sağlığı için büyük fedakarlık gösteren polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kaynak: İHA