Giresun Gemilerçekeği Mahallesi Karadeniz sahil yolunda bulunan millet bahçesine gelenler 25 gündür hayal kırıklığına uğruyor. Yaz kış nezih bir ortamda salonu bulunan millet bahçesinin önüne gelenler moloz ile karşılaşıyor. İçerisi boşaltılmış olan kıraathanenin iddiaya göre Turizm Kültür Müdürlüğüne devri yapıldı. Çalışanların iddiası şimdilik bu yönde. Yine millet bahçesinin bulunduğu Botanik bahçede işletmeler özelleştirildi kiraya verildi.

GAZETEMİZ YETKİLİ İLE GÖRÜŞTÜ

Vatandaşların şikayetleri üzerine millet bahçesine giden gazetemiz muhatap bulamayınca çalışanlardan yetkililerin telefon numarasını aldı. Millet bahçesinin işletilmesinden sorumlu olan Reşat Türkyılmaz telefonla sorularımızı yanıtlayarak; " Hizmetlerimiz 25 gündür durdu. Şu anda bölgede bulunan bazı yerler özelleştirildi. Şimdilik nasıl yol alınacağı belli değil." demekle yetindi.

Cumhurbaşkanının seçim vaatlerinden olan millet bahçelerinde bedava çay simit ikram eşliğinde keyifli sohbet, muhabbet sözü neden yarım kaldı. Bu soruya yanıt merak ediliyor.

SEDAT KARAKAYA

Editör: TE Bilisim