Gümüşhane'de Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti Gümüşhane'de Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

"Sanayi Esnafının Zamanı Çok Değerli"

Ayhan, “Sanayi esnafının saati, dakikası çok önemli. El emeği göz nuruyla çalışan bu insanlar için zaman büyük bir değer taşıyor. Yıllardır alışık oldukları PTT şubesinin hizmetlerini, sahadan haberdar olmayan bazı kişilerin deri koltukta oturup klimadan faydalanarak aldıkları bir kararla bir anda iptal etmesi kabul edilemez” dedi.

Sanayi Bölgesindeki İşleyiş Olumsuz Etkilenecek

PTT şubesinin kapatılmasının sanayi bölgesindeki işleyişi olumsuz etkileyeceğini vurgulayan Ayhan, “Bu hizmetin iptal edilmesi, sanayi bölgesindeki işleyişi olumsuz yönde etkileyecek. Giresun’u ortadan ikiye bölüp, Ordu ve Trabzon’a bağlayın belki hizmet alırız” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Vali ve Milletvekillerine Çağrı

Ayhan, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve milletvekillerine seslenerek, “Bu yanlış karardan dönülmesi gerekiyor. Esnafın sesine kulak verin. Halkın ve esnafın yanında olmayanlar günün sonunda hep kaybedenler olurlar” çağrısında bulundu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN