Trabzonspor geçtiğimiz günlerde Batista Mandy, Paul Onuachu ve Nicolas Pepe gibi önemli isimleri Trabzonspor’un kadrosuna kattı.

Trabzonspor son zamanlarda yaptığı transferler ile gündemden düşmezken son yaptığı Pepe transferi ile Trabzonspor taraftarının gönlünü fethetti.

Trabzonspor taraftarları ‘ Pepe transferi bizi çok heyecanlandırdı, şuana kadar yapılmış en iyi transferlerden biri, oyunun kaderini büyük ölçüde etkileyecek, Beşiktaş maçını biz alacağız’ şeklinde konuştular.

BEŞİKTAŞ MAÇINI ALIRIZ!

Baki Semiz, “Son transferlerden sonra Trabzonspor’un iyi transferler yaptığını düşünüyorum. İnşallah istediğimiz gibi oyuncular olur, Trabzonspor’a hizmet etmiş biri olarak inşallah Beşiktaş maçını kazanırız. Yapılan transferlere baktığımız zaman Pepe’den yana umutluyuz” dedi.

Sami Yusuf, “Beşiktaş ve Trabzonspor maçı çok belirsiz herhangi bir şey öngöremiyoruz, umarım ki Trabzonspor yener “ şeklinde konuştu.

HERKES GİBİ PEPE’Yİ ÇOK BEKLEDİK!

Lokman Doğru- Muhammet Fatih ,“Trabzonspor, Beşiktaş’ı yener inşallah bu sene şampiyon oluruz. Bu şehir bir Trabzonspor’umuz var, sabah akşam Trabzonspor diyoruz. Yapılan transferler önceden yapılsaydı kazanma şansımızın artacağını düşünüyordum. Herkesin beklediği gibi Pepe’yi çok bekledik, umutluyuz, büyük başarılar elde edeceğini düşünüyoruz. Bu sene giden transferlere hiç üzülmedik” ifadelerinde yer verdi.

Soner - Miraç,“Beşiktaş ile berabere kalırız, iki takımında kadrosu iyi değil oturmamış bu yüzden beraberlik bekliyoruz. Giden her oyuncu için üzüldük ama en çok 2 sene önce giden Sorloth’a üzüldük. Pepe’yi çok bekledik geldi mutluyuz” açıklamasında bulundu.

TRABZONSPOR BU MAÇTA BİR ADIM ÖNDE

Emirhan Ertük ,“2- 0 umudu ile yeneceğimizi düşünüyorum, maçın ortada döneceğini ve Trabzonspor’un bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Giden oyunculara hiç üzülmedim, gelen transferlerden beni en çok heyecanlandıran oyuncu ise Pepe oldu” dedi.

Mustafa-Nazım – Emirhan , “Beşiktaş ancak çizgi filmdeki Pepe’yi aldı, ben bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. İyi transferler yaptık, 2-1 alacağız iyi bir oyun bekliyoruz. Bu sene çok iyi transferler yapamadık bu yüzden 2-1 Beşiktaş’ın alacağını düşünüyorum. Trabzonspor’dan bir ümidimiz kalmadı, Beşiktaş’a yeniliriz. Petkoviç’i çok bekledik olmadı, gelen transferlerden Mendy, Pepe , Onuachu’dan beklentimiz çok yüksek, Umut Bozok’dan ümidi çoktan kestik. Enis destan’da iyi gibi Avrupa’yı hedefliyoruz. Hala Sorloth’u ve Nwakaeme’yi özlüyoruz. Gelen transferlerden Pepe ve Mendy’i beğendik” ifadelerini kullandı.

PEPE OYNARSA OYUNUN ŞEKLİ DEĞİŞİR

Halim Gökgöz, “Eski kadro ile yenebilirdik ama şuan biraz zor, yeni hocanın fikirleri de oyunun akşını değiştirebilir. Kendi sahamız farklı olacak, 2-1 alırız, biz taraftar olarak Trabzonspor’un arkasındayız. Büyük maçlardan değişiyoruz. Pepe transferini çok sevdik, herkes Pepe’yi biz aldık dedi elinde sonunda Pepe bizim oldu, umutluyuz. Siopis’in gitmesine çok üzüldük” şeklinde konuştu.

Kazım Bayraktar , “Zor bir maç, Trabzonspor’un oynama şekli standart,  Pepe oynarsa oyunun şekli değişebilir. Gidenlerden bir tek Nwakaeme ve Sorloth’a üzüldük, Siopis’e üzüldük, orta sahada iyiydi. En iyi transferimiz Pepe bizi çok heyecanlandırdı” açıklamasında bulundu.

PEPE’Yİ BİZ ALDIK ONLARA PEPE MAKETİ KALDI!

Bayram Özkan,”Trabzonspor bomba gibi geldi, Beşiktaş maçını mutlaka alacağız, transferlerimiz geldi iyi bir oyun bekliyoruz. Gidenlerden bir tek Nwakaeme’ye üzüldük, gelen transferlerin hepsi on numara “dedi.

Bugünde kadar izlemiyordum Trabzonspor’u yapılan iyi transferlerden sonra izlemeye devam etmeye başladık. Bu maçta Trabzonspor yenilemez, en kötü ihtimal beraberlik, Pepe transferi Trabzonspor için çok iyi oldu. Pepe’yi biz aldık onlara da Pepe’nin maketi kaldı. Diğer transferlerde iyi ama en iyisi tabi ki Pepe oldu, Trabzonspor’a bir yıldız lazımdı onu da aldık” açıklamalarına yer verdi.

PEPE BİZİ ÇOK HEYECANLANDIRDI

 Ceyhun Görkem Şen, “Kadro yenilendi, beklentilerde yükseldi, 3-1 alacağımız bir maç olacak. Beşiktaş’ın Trabzonspor karşısında hiçbir şansı yok, iyi olduğumuzu düşünüyorum bu maçı kesinlikle alacağız. Trabzonspor performans düşüklüğü olan oyuncuları yolluyor üzüldüğüm olmadı. Gelenler iyi gidenler beklenti altıydı, bizi en çok pepe heyecanlandırdı”  ifadelerini kullandı.

Yusuf Ziya, “Beşiktaş’ın kadrosu oturmuş bir kadro, bizim aldığımız son oyuncular hazırsa iyi bir oyun göreceğiz. Bizim için önemli olan büyük takımlar ile oynadığımız maçlardır. Bizim skoru almamız gerekli, kendi sahamızdayız. Arsenal’dan gelen bir Pepe bizi heyecanlandırdı ama bu oyuncuyu hangi oyuncular destekleyecek o önemli, artık Hamşik gibi bir oyuncumuz yok. Pepe kaliteli bir oyuncu ama nasıl destekleneceği önemli “ şeklinde konuştu.

Yasin Büyük