Fırtınaya gönül veren taraftarlar Trabzonspor’un bu sene yaptığı transferleri yorumladı.  Taka’da Trabzon sahilinde sporseverlere Trabzonspor transferlerini sordu.

Trabzonspor taraftarları ‘ yeni transferler şart, yeni transferlerin çoğu sakat olduğu için bize güzel bitirici transferler gerekli’ şeklinde konuştular.

TAKIMA ABİLİK YAPACAK BİRİ LAZIM

Sezer Dereli, “Mendy’nin ismini bile ilk defa duyduk, kim olduğuna dair bir fikrimizde yok sadece 2. Ligden geldiğini biliyoruz. Trabzonspor’un, Fransa’nin 2. Liginden transfer almasını doğru bulmuyorum. Doğucan ve Serkan Asan’ın Trabzonspor’dan gitmesine sevindik, onun gitmesi bizi çok mutlu etti. Gelen transferlerde Enis’in dönmesine sevindik, daha fazla forma giyme şansını bulmasını istiyoruz. Umut’un gitmesi konusunda ki beklentilerimiz yüksek inşallah transfer sezonu kapanmadan Umut ile yollarımızı ayırırız. Gelen transferleri izleme şansımız olmadı, çoğu hastanelerde, kaleye ve forvete birer transfer yapılmalı. Orta saha ya da Hamşik gibi oyunu yönlendirecek, takıma ağabeylik yapacak kaliteli bir oyuncu lazım. Bu transferler yapılmazsa bizim Galatasaray gibi takımlarla aynı kulvar da yarışmak gibi bir şansımız olmaz. Trabzonspor’da taraftar olarak biz beklentileri karşılıyoruz. Kombine ve formalarımızı alıyoruz, maçlara gidip boğazımızı da patlatıyoruz. Trabzonspor’un transfer yapması için fındığı onlara mı vermemiz lazım “ açıklamasında bulundu.

MENDY’DEN BAŞKA ALTERNATİFİMİZ YOKTU

Mustafa Türk, “Mendy kariyerli bir oyuncu ama her zaman şunu söylüyoruz alt yapıdan transfer kullanılsın, öze dönüş şart, Trabzonspor’un menajerden yakayı sıyırması lazım. Santrafor da çok büyük eksiğimiz var, orta sahada ki eksikliklerinde giderilmesi lazım” dedi.

Mehmet Altınbaş, “Mendy’den başka alternatifimiz yok zaten tümü ile yönetimi beğenmiyorum. Eski hoca bizi bitirdi gitti. Bizim şuan transfer yapma imkanımız yok. Trabzonspor şuan iflasın eşiğinde” ifadelerine yer verdi.

YAPILAN TRANSFERLER TAKIMA UYGUN DEĞİL!

Hamit Soytürk, “Trabzonspor’a gelen transferler giden transferlerden daha kötü, ya bu adam oynatmayı bilmiyor ya da yanlış transfer girişimlerinde bulunuyor. Trabzonspor hangi mevkiye transfer yaparsa yapsın bu şekilde oynanan futboldan bir şey olmaz” açıklamasında bulundu.

Cengiz Kavızoğlu, “Trabzonspor’un yaptığı transferler takımın yapısına uygun transferler değil, iki santrafor ihtiyacı daha karşılanmalı. Trabzonspor gelecek sezon için çekirdek kadro kurmalı yapılan transferler boşuna yapıldı” dedi

NWAKAEME KALMALIYDI!

Mahmut Mansuri, “Ben bu sene Trabzonspor’u iyi görmüyorum çok değişiklikler oldu ama bitirici bir transfer yapılamadı geçen sezon çok kötü transferler yapıldı. Nwakaeme’yi gönderdiler o kalsaydı çok güzel gol pozisyonları yaratıyordu” şeklinde konuştu.

Ermiş Uğur, “Bu sen şampiyon zor oluruz. Mandy gibi iyi bir transfer alındı, başarılı oldu ama şampiyon olacağını sanmıyorum. yabancı transferler işini biliyor daha kaliteli oynuyorlar. Orta sahaya güzel bir transfer yapılmalı, Uğurcan’a da bu sene bir şey oldu” ifadelerine yer verdi.

AYŞE SANCAK