Geçtiğimiz günlerde Nenad Bjelica ile sözleşmesini karşılıklı fesheden Trabzonspor, Abdullah Avcı’yı geri getirerek Trabzonspor taraftarlarının umudu oldu.

Taka’da spor severler için Trabzonspor’un Teknik Direktörlüğe geri getirilen Abdullah Avcı’yı Trabzonspor’a gönül veren taraftarlara sordu. Taraftarlar ‘ Avcı’nın geri gelmesine çok sevindik, Avcı bizi bu sene şampiyon yapamasa da  seneye iyi bir kadro ile şampiyon yapacağına inanıyoruz.’şeklinde konuşutlar.

AVCI BAŞARILI OLACAK AMA BU SENE DEĞİL!

Yasin Selçik, “Abdullah Avcı’nın bu kadro ile kazanması zor, kadro zaten iyi değil Abdullah Avcı geri gelse de bir şey yapamaz. Abdullah Avcı’nın geri gelmesi bizim için gerçekten iyi oldu. Fakat başarılı olacağını sanmıyorum, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kadrosu belli o yüzden bu sene şampiyonluk zor” dedi.

Onur Selçik, “Abdullah Avcı illaki başarılı olacaktır ama bu sene değil. Bizim için bu seneden geçti ama seneye inşallah istediğimiz başarıyı elde edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

AVCI TARAFTARLARIN YÜREĞİNE SU SERPTİ

Halit Çelik, “Abdullah Avcı adamlığını gösterdi. Trabzonspor’lu taraftarların yüreğine su serpen hareketler yaptı. Abdullah Avcı kesinlikle başarılı olur, iyi bir tecrübe edindi ve şampiyon olduk. Avcı tecrübesine tecrübe katarak dalgaları yelkensiz aşacak” ifadelerini kullandı. 

Zekeriya Çilingir, “Başarılı olacak, Abdullah Avcı ile beraber de çalıştık. O yüzden Abdullah Avcı’ya güveniyorum. Avcı’ya güvenimiz sonsuz” şeklinde konuştu.

AVCI İNŞALLAH BAŞARILI OLUR

Mustafa Yılmazçelik,“Abdullah Avcı inşallah  tekrardan başarılı olacak, tek temmenimiz o zaten, Avcı’nın geri gelmesi İyi oldu, olumLu düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Samet Kazancı, “Avcı İnşallah başarılı olur, başarılı olması tek temennimiz ama Trabzonspor’un başarılı olması için sadece teknik direktör değişikliği lazım değil oyuncu olsun, yönetim olsun değişmeli. Ağaoğlu’nun yönetimini beğeniyordum ama o da olmadı. Düzen ve istikrar yakalanmadığı sürece olmaz, keşke her sene şampiyon olsak ama olmuyor”dedi.

AVCI TARAFTARI İYİ TANIYOR

Abdurrahman Ertuğral, “Avcı’nın geri gelmesine çok memnun oldum. İyi ki de geldi, başarılı olacağına inanıyorum çünkü bizi çok iyi tanıyan biri, taraftar olarak bizim bazı şeyleri aşmalı ve güçlenmemiz gerektiğine inanıyorum. Her zaman bir takım kazanamaz, takımın kaybettiğinde de destek görmesi lazım, bunu aştığımız zaman çok daha iyi olacak” ifadelerine yer verdi.

Sadık Yılmaz Bulut,“Abdullah Avcı ilk geldiğinde ki gibi Trabzonspor’u yapılanmaya sokup, o eski iddialı günlerine sokmak için geldiyse hoş geldi, Avcı’yı o yönden destekliyorum. Eğer teknik direktör boşluğunu doldurmak için geldiyse üzülürüm. İlk geldiği zamanda söyledim gençleri özümserse başarılı olur diye ve başarılı da olmuştu. Umarım aynı yapılanma ile önümüzde ki günlerde eski Trabzonspor’u görürüz. Bu sene Trabzonspor’un şampiyon olması zor ama Abdullah Avcı öncek performansını yakalarsa iyi olacak. Avcı iddialı ve şampiyon yaptığı bir takıma geldi, Avcı’nın kariyerini daha yukarı taşıyacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

AYŞE SANCAK