ÖZEL GÜNLERİ UNUTMAZ

Trabzon Aydınlar Grup Akaryakıt ailesi hiçbir özel günü unutmaz. Firma sahibi Firar Aydın, oğlu Selim Can Aydın ile her özel günde akaryakıt almaya gelenlere mutlaka karanfil hediye eder.

Aydın ailesi, anneler günü dolayısı ile akaryakıt almaya gelen kadınlara karanfil hediye etti. Firma sahibi Firar Aydın, “Elinden her iş gelen annelerimize sevgilerimizle. Annelerin anneler günü kutlu olsun” dedi.

DÜZKÖY MELİKE HANIMA EMANET

Trabzon’un Düzköy ilçesine kaymakam olarak Melike Görüç atandı. 2 yıldır ilçede kaymakam olarak görev yapan Uğur Savaş’ın görev süresinin dolması ile ilçeye kadın eli değdi. Kaymakam olarak atanması yapılan Görüç, ilçede göreve başladı.

ÜST GEÇİTTE TEHLİKE

Giresun Bulancak Eski Cezaevi Mevkii’ndeki Şehit Adem Kaçar Üst Geçidi; pas ve bakımsızlık yüzünden çürümeye yüz tutan haliyle tehlike saçıyor. Bulancak sahil yolunda bazı üst geçitler betonarme bir şekilde yapılmışken, bazı üst geçitler de metalden yapılmış durumda.

Bu üst geçitlerden metalden olanlar düzenli bakımları yapılmadığı için pas sebebiyle çürümeye başladı. Bazı korkuluk diplerinde aşırı paslanmadan dolayı metal bağlantılar koparken, üst geçidin genel görünümü de güven vermiyor. Vatandaşlar, üst geçit için yetkililere çağrıda bulundu.

‘8 DAKİKADA 35 TL’

Trabzon’un başarılı iş insanlarından  olan Sebahattin Alemdar aracını Hızırbey Mahallesindeki Kızılay Kan Merkezi binasının önündeki TRAPARK’a ait Otoparka çekmiş ve tam 8 dakika durmuş, döndüğünde ise kendisine 35 TL’lik bir fiş kesilmiş. Buna isyan ediyor. ‘Belediyeler vatandaşı korumak zorundadır’ diyor.

Bir de son dönemde artan Paket servis motorları var. Onlarla ilgili de ‘Her hareketleri tehlikeli, nereden çıkacakları belli değil. Motorlarla ilgili bir düzenleme artık şart oldu. Onlar da kurallara uymalı’ dedi.

UMUT OLACAK

Deniz Feneri Derneği, Trabzon’da ihtiyaç sahibi ailelere destek vermek amacı ile kurduğu Geçici Giyim Mağazası Tanjant’ta açıldı. İhtiyaç sahibi aileler istedikleri kıyafeti ücretsiz şekilde alabilecekler. İl Müftüsü Selami Aydın, Deniz Feneri Derneği’nin geçici giyim mağazasını dualarla açarak, hayırlı osun temennilerinde bulundu.

KÜÇÜK BÜYÜK’E DEVRETTİ

Trabzon’un Sürmene ilçe Bölge Trafik Amiri Şükrü Küçük'ün Beşikdüzü Bölge Trafik'e atandı. Küçük’ün yerine bölge trafik amiri olarak Ali Büyük göreve başladı. Küçük, mesai arkadaşları ile vedalaşarak görevi Büyük’e devretti.  

Editör: Birol Sancak