Köroğlu, sosyal medya hesabından dün Akçaabat'ta meydana gelen sağanak sonrasında özellikle İnönü Caddesi'nde oluşan su birikintisi videosunu paylaşarak, "Bizler söyledik, söylemeye de devam edeceğiz.

Cadde kaldırımları sökülüp yenisi takılabilir. Ancak şehrin gelişmişliğini altyapısı anlatır. Ne yazık ki Akçaabat şu an ciddi miktarda olası yağışlara hazır değil. Bir vatandaşımızdan gelen video ile bugün yağan yağmurla sokaklarda biriken suyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yorum sizlerin" dedi.

Trabzon'da Türkiye Kültür Yolu Festivali'nde Madrigal Rüzgarı! On Binlerce Kişi Coştu

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Trabzon'da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin beşinci gününde sevilen müzik grubu Madrigal'ın konserine on binlerce Trabzonlu katıldı.

Kızılcahamam’da Trabzon İstişaresi Kızılcahamam’da Trabzon İstişaresi

Trabzon Kültür Yolu Festivali kapsamında Fuar Merkezi'nde kurulan sahnede hayranlarıyla buluşan Madrigal, Trabzonlular tarafından büyük ilgi gördü. On binlerce müzikseverin katıldığı konserde Madrigal, Geçme Artık Sokağımdan, Sen ya da Hiç, Ne Zamandır Sendeyim, Dip, Kelebekler, Seni Dert Etmeler gibi en sevilen şarkılarını Trabzonlularla hep bir ağızdan söyledi.

Mehmet Arslan'dan Tonya'ya Büyük Adım: Yeni Yapılaşma ve Sivil Toplum Hareketi

Trabzon’un kanaat önderlerinden, iş ve siyaset insanı Mehmet Arslan, ata toprakları Tonya’yı çok sever. Arslan, Tonya’ya daha fazla faydalı olabilmek için yeni bir yapılaşma için kolları sıvadı.

Tonya’nın ileri gelenlerini ağırlayan Arslan, “Toplumsal dayanışma ve birlikteliği artırmak, yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik inovasyon ve yeni fikirler üretmek, farkındalık oluşturmak, yaşadığımız yöre ve toplumun sorunlarına çözüm önerileri geliştirmek amacıyla Tonya’da bir sivil toplum yapılanması oluşumunu tamamlayarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Bu yapı işadamlarımız, kanaat önderlerimiz, muhtarlarımız ve üniversite hocalarımızdan oluşmaktadır. Gelecek günlerde daha yeni isimler aramıza katılacaktır. Yapacağımız proje toplantı, seminer ve beyin fırtınaları ile Tonya'mıza daha fazla nasıl faydalı olabiliriz? sorusunun cevabını bulmaya çalışacağız. Üretilen fikir ve çözüm önerileri bir rapor halinde ilgililere ve yöneticilerimize sunulacaktır. Yapılabilirliği mümkün olan konuları da bir sivil toplum örgütü olarak yöneticilerimize destek mahiyetinde takip edecek, süreci kolaylaştırıcı maddi ve toplumsal desteği vermeye çalışacağız” dedi.

Trabzon'un Efsane Markası Saral Gayrimenkul'den Başarılı Toplantı!

Trabzon’un gayrimenkul sektörünün efsane markalarından olan Saral Gayrimenkul, kente en çok değer katan işletmeler arasında yer alıyor. Firma sahibi Semih Sarıalioğlu, ekibine ve eğitime büyük önem veriyor. Şehir dışında birçok ofisi ve saha çalışmaları olmasına rağmen, çok sevdiği Trabzon’dan kopmayan Sarıalioğlu, şirket merkezini Trabzon'da tutuyor.

Saral, Trabzon ekibi ile bir araya geldiği anları, sosyal medya sayfasında şu sözlerle paylaştı: "Hızlı ve mutlulukla var olduğumuz şehrimiz Trabzon’da hizmet veren muhteşem ekibimle keyifli bir toplantı yaparak pazar analizleri yaptık. Yine kazanan siz değerli müşterilerimiz olmanız adına yılların tecrübesiyle fırsat gayrimenkulleri sunan, eğitimli ve sertifikalı ekibimi huzurlarınızda tebrik ederim."

Arsin Belediyesi'nden Sosyal Yaşama Büyük Katkı: İki Yeni Büfe Hizmete Giriyor!

Arsin Belediyesi, ilçe halkının sosyal yaşamını canlandırmak ve günlük ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla iki yeni büfeyi hizmete açmaya hazırlanıyor. Sahil ve ilçe merkezinde yer alacak bu büfeler, vatandaşların buluşma noktası haline gelerek sosyal aktivitelerin artmasına katkı sağlayacak.

Belediye Başkanı Hamza Bilgin, projenin önemine vurgu yaparak, "Bu büfeler sadece birer satış noktası değil, aynı zamanda halkımızın sosyalleşebileceği alanlar olacak. Sahil ve merkezde konumlandırdığımız büfeler ile vatandaşlarımızın günlük ihtiyaçlarını karşılamayı ve sosyal etkileşimlerini artırmayı hedefliyoruz. Sosyal yaşamı ve kaliteyi arttıracak bu tür projelerimiz ile Arsin’imizi daha yaşanılabilir bir yer haline getirebilmek için ekibim ile birlikte çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Arsin’de sosyal hayatın kalitesini artıracağız." dedi.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Erkan'dan İlk Yönetim Kurulu Toplantısı!

İYİ Parti Trabzon il başkanlığına genel başkan Müsavat Dervişoğlu tarafından atanan Muhammet Erkan, uzun süre yönetim kurulunu oluşturamamıştı. 2 hafta önce ekibini kamuoyuna açıklayan Erkan, bu akşam ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.

Erkan, toplantının ardından şu açıklamayı yaptı: "İYİ Parti il yönetim kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Arkadaşlarımın heyecanı mükemmeldi. Her bir arkadaşımla gurur duydum. İyilerin güneşi batmaz. İlk günkü heyecanla mücadeleye devam diyoruz. Cesur yürekli arkadaşlarımı kutluyorum."

AK Parti Trabzon'un Vefalı İsmi Haydar Revi'den Özer Ailesine Destek Ziyareti

AK Parti Trabzon önceki il başkanlarından Haydar Revi, vefası ile ön plana çıkıyor. Revi, il başkanıyken yol arkadaşlığı yaptığı Abdullah Özer’i bir an olsun yalnız bırakmadı. Abdullah Özer’in abisi Süleyman Özer, hastalığından dolayı KTÜ Farabi Hastanesi'nde tedavi görüyor. Hastanenin acil servisinden bir an olsun ayrılmayan Özer ve ailesini hastanede ziyaret eden Revi, ‘Geçmiş olsun’ dileklerini ileterek Özer ailesinin acısını paylaştı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten Trabzonspor'a Dev Destek: 10 Bin 61 Forma!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor’a destek vermek için 10 bin 61 adet forma satın aldı. Ancak bu durum, eleştirilere ve vatandaşlarda soru işaretlerine neden oldu. Başkan Genç, bu formaların ücretini elbette Büyükşehir Belediyesi’nin kasasından karşılamayacak. Formaların ücretleri, arkadaşları, dostları ve sponsorlar tarafından karşılanacak.

Genç’i bu kampanyaya duyarsız kalmadığı için tebrik ediyoruz. Eleştirimizi elbette yapalım; ancak güzel olan şeyleri de takdir edelim. Başkan Genç’in her kesime verdiği desteği biliyoruz, şehrimiz için ve şehrimizde yaşayan herkes için gösterdiği çabayı görüyoruz. Bu yüzden Trabzonspor için dostlarıyla, arkadaşlarıyla bu sayıda bir formayı satın alıp destek olmasını normal karşılıyoruz ve takdir ediyoruz. Başkan Genç’in deyimiyle “Bu şehir de bu takım da hepimizin sevdası. O sene bu sene.”

Muhabir: BİROL SANCAK