Trabzonspor’daki gelişmelere baktığımızda bizleri en çok memnun eden olay Bankalar Birliği’ne olan borcumuzun kapatılması idi.

Bu Trabzonspor için çok mu çok önemli bir durumdur.Çünkü her yıl 550-600 milyon TL kadar parayı faize veriyorduk.  Bunu kimseler küçümseyemez ve yok sayamaz. Bakın ben daha önceden başkanımız Ertuğrul Doğan’ı eleştirdim. Nedeni ise Abdullah Avcı’ya çok büyük tavizler vermişti. Hocanın her istediğini yaptığı için bundan dolayı da eleştirmiştim. Ama bugün yaptığını da alkışlamamız lazım değil mi? Hocayı gönderdi iyi iş yaptı. Borçları kapattı daha büyük bir işi yaptı. Şimdi ise sülükleri temizlemesi lazım. O zaman Trabzonspor’u yani başkanı eleştirenler bu tavırlarından vazgeçip başkana alkış tutarlar. Ben köşemde yıllar önce yazdım, yine aynı şeyi yazıyorum. 3-4 sene şampiyonluğa oynamayıp kalan az da olsa borcu tam anlamıyla düşürüp bu zaman zarfında da takımın iskeletini oluşturarak rahat bir şekilde olduğumuz zaman işte biz şampiyonluğa oynuyoruz diyerek yolumuza bu parolayla gidersek daha mantıklı olur diyorum. Zaten Trabzonspor’un forması her sene yarışmacı olur. Tabi bu programın başındaki kişi ise kesinlikle Şenol kardeşimizin olması lazımdır.

AVCI GİTTİ YA KANKALARI?

Trabzonspor, gerçek anlamda futbol olarak da geri sayımda. Peki herkes şu anda Şenol Güneş’e yükleniyor. Bu vurdumduymaz oyuncuları Şenol mu aldırdı? Hayır, bunları Abdullah Avcı ve onun kankaları beraberce hem fikir olup Trabzonspor’un başına musallat ettiler. Para Avcı’sı gitti, parasını da fazlasıyla aldı. Diğer kankaları ise halen daha Trabzonspor’dan maaşlarını alarak beyhudece sallanıp geziyorlar. Onlar için, takım kötü gitmiş, yönetime hocaya küfür etmişler, bu haybecilerin umurunda bile değil. Acaba bu Avcı gitmeden önce bu kankaları demediler mi ona ‘Ey hoca bu futbolcularımız koşmuyor sen bunları tam olarak hazırlamadın mı? Diyemezler çünkü deseler maaşlarından olurlardı. Bakın şu anda futbolcularımız ne hale geldiler. Malheiro, futbolu adeta unutmuş gibi. Bardhi, zaten bizim oyuncumuz hiç değildi. Draguş, halen daha Antep’te oynuyormuş görüntüsü veriyor. Lundstram, tam anlamıyla hayal kırıklığı. Şu anda Trabzonspor’da Banza, Visca, Mendy ve Okay, kalecimizi yazmıyorum o devamlı kurtarıcımız zaten. Takım için var gücüyle oynayan bu çocuklar. Peki diğerleri neden kendilerini tam anlamıyla maçlara veremiyor. Şimdi soruyorum kim aldı? Kim aldırdı? Yani, kimler izledi bunları. Bunların hepsini topyekün göndermek lazım. Kimse yanlış anlamasın. Bunları göndermek lazım dediğim zaman, bunları izleyip aldıranları kastediyorum. Ama öyle reziller var ki sırf maaş alıp gününü gün etmeye çalışıyorlar. Bunun yanında kulübün arabasını kullanıyorlar. Kulüp de yatıp kalkıyorlar, orada yiyorlar içiyorlar. Ne var ki işe gelince hiçbiri bu takıma gerçek anlamda hizmet etmiyor. Düşmüşler kendi zevklerinin peşine. Ne var ki olanlar Trabzonspor’umuza oluyor. Avaneleri ise yan gelip yatarak maaşlarını almaya devam ediyorlar. Buna da dur diyecek olan kişi, sevgili başkanımız Ertuğrul Doğan’dır. Uyarması benden yapması başkanımızdandır.