Trendyol Süper Lig’de geride kalan haftada evinde Beşiktaş’ı 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek taraftarının gönlünü alan Trabzonspor, yarın Hatayspor’un konuğu olacak.

Beşiktaş karşısında oynanan futboldan memnun kalan Bordo-Mavili futbolseverler, Hatayspor maçında da Trabzonspor’dan çok şeyler bekliyor. TAKA Gazetesi olarak Trabzonspor taraftarına yarın oynanacak olan Hatayspor maçını sorduk.

BASTIRARAK OYNAYACAĞIZ

Trabzonspor Kongre Üyesi İsmail Danışmaz, “Beşiktaş galibiyetinden sonra Trabzonspor’da havalar çok iyi. O maçın da etkisiyle Hatayspor maçını da alırız. Trabzonspor’un kongre üyelerinden biriyim, hafta sonları maçlarda da görev alıyorum. 12 senedir Trabzonspor’da çalışıyorum. Bu maçta iyi bir Trabzonspor bekliyoruz. Beşiktaş maçındaki gibi bastırarak oynayacağız. İlk 20 dakikada bastırarak öne geçeceğiz, 3-0 Trabzonspor alır” dedi.

KADRO GÜZELLEŞTİ

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, “Hatayspor maçında Trabzonspor’a başarılar diliyoruz. Beşiktaş maçında güzel bir performans sergiledi Trabzonspor’a başarılarının devamını diliyoruz. Kadro güzelleşti. Hatayspor maçında da güzel bir başarı elde edeceğiz. Tek temennimiz Trabzonspor’un başarısı ve yenmesi. 3-0’lık skorla Trabzonspor’un galip geleceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Mehmet Ayvaz, “Trabzonspor bu sene çok iyi ancak biraz daha oyucu takviyesine ihtiyacımız var. Trabzonspor’un Hatayspor’u yenmesi gerekiyor. Trabzonspor Hatayspor’un karşısında güçlü bir takım, ben Trabzonsporlu olduğum için Trabzonspor’u destekliyorum. İnşallah galip geleceğiz” dedi.

8 NUMARAYA İHTİYAÇ VAR

Şenol Karaman, “Gönlümüz Trabzonspor’un Hatayspor’u yenmesinden yana. Beşiktaş’a karşı 3-0’lık skorla net bir galibiyetimiz var. Kazandığımız bu maçın bir anlam kazanması için Hatayspor ile oynayacağımız bu maçı kesinlikle kazanmamız lazım. Trabzonspor’un oyuncuların güvenimiz tam ama eksiğimiz var mı? Var. Güzel bir 8 numaraya ihtiyacımız var. Skor tahmini yapmak istemiyorum. Skor tahmini yaptığım zaman yeniliyoruz. Totem yaptım. Gönlümüz her zaman Trabzonspor’un kazanmasından yana. Ligin 3 haftasına baktığımızda Trabzonspor çok kötüydü, yeni gelen transferler ile taşların yerine oturduğunu düşünüyorum. Onuachu’ya sağdan soldan destek verilirse çok gol atar diye düşünüyorum. Uzun boylu bir transfer bu onun için bir avantaj. Edin Visca ve Trezeguet sağ ve solda bulunursa Onuachu’ya destek olur ve o da çok gol atar” ifadelerine yer verdi.

TOPARLANMAYA BAŞLADIK

Emsal Koç, “Trabzonspor iyi transferlerde bulundu, bu maçta bir 3 puan daha alacağını düşünüyorum. Transferler birbirleri ile biraz daha kaynaşırsa daha iyi olacak. Trabzonspor kazana kazana üstlere çıkacak” açıklamasında bulundu. Ferhat Genç, “Her iki takımda çok iyi zorlu bir maç olacak, Trabzonspor, Beşiktaş maçından sonra biraz daha toparlanmaya başladı. Her iki tarafta içinde güzel bir maç olsun, Trabzonspor ve Hatayspor maçı 3-1 olur, Trabzonspor bu maçı kesin alır” ifadelerini kullandı.

SAĞI SOLU BELLİ OLMUYOR

Burak Alemdağ, “Trabzonspor bu maçı 2-1 alır, yeni gelen transferler ile de takımı tam oturacağını düşünüyorum. Trabzonspor’un sağı solu belli olmuyor. Performansı hakkında bir şey söyleyemiyorum. Trabzonspor genellikle ilk yarıda kendini belli ediyor” şeklinde konuştu. Ömer Yeşilkurt, “Kazanmamız lazım. Hatayspor’u da Pendikspor’u da yenmemiz lazım. Beşiktaş ile oynanan maçtaki performansa bakılırsa Hatay’ı çok kolay yenmemiz lazım. Skor 2-1 olsun bizim olsun. Trabzonspor’un görünüşe göre güzel bir performans sergilemesi lazım” açıklamasında bulundu.

TRABZONSPOR GÜZEL BİR SKOR İLE ALIR

Aydın Cengiz, “Trabzonspor şu anda iyi gidiyor. Güzel bir skor ile birlikte Hatayspor maçını da alır diye de düşünüyorum. 1-0 olsun bizim olsun”  dedi. Muhammet Ali, “Trabzonspor 3-0 alır. Son yapılan 3 transferden sonra Trabzonspor çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Hatay Volkan Demirel ile birlikte daha iyi tabi, depremden dolayı biraz çöküşe geçtiler ama takımı iyi toparladılar diye düşünüyorum. Bizim derbi maçında yükselen performansımızdan dolayı galip geleceğimizi düşünüyorum”  ifadelerini kullandı.

AYŞE SANCAK