Trabzonspor’un  kalabalık bir defans karşısında kilidi açacak on numarası yok. Acilen Trabzonspor’a on numara ayarında bir oyunca gerekli.

 Visca’nın Başakşehir ceza sahası içinde zor pozisyondaki vuruşu az farkla top avuta giderken şans faktörü Trabzonspor’un yanında değildi.

 Dün ki Başakşehir maçında sahanın bence en iyi futbolcusu Mendy idi. Fransız futbolcu stoper oynamasına rağmen her aldığı topla rakip sahaya kadar sokuldu. Mendy bir bakıyorsun sağda bir bakıyorsun solda bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi var. Denswil ve Saviç sakatlıklardan kurtulursa Mendy orta sahaya çekilirse Trabzonspor’a çok büyük katkısı ve faydası olacaktır.

Mendy gibi iki üç tane futbolcu olursa Trabzonspor un sırtı yere gelmez.

 Başakşehir maçında on numara pozisyonunda oynayan Camp topu ayağında çok ezdi. Bordo- Mavili takımın bu mevkideki ihtiyacını karşılayacak görüntü vermedi. Trabzonspor’un kalbi orta alan, Hale daha bu kalpte ne yazık ki ritim bozuklukları devam ediyor. Ozan- Okay aynı özellikli iki isim. Top Trabzonspor'da iken üretkenlikleri hiç yok ve yeni transfer Cham...

Beklentiler bu oyuncu için büyüktü. Ama temaslı oyunda hiç yok, sorumluluk almaktan çok uzak. Top ayağına geldiğinde hep ezdi durdu. Soğukkanlı bir yapısı yok. Bunun gerçekleşmesi ancak bireysel becerilerle olur

. Bu becerileri de hiçbir oyuncuda ilk yarıda göremedik. Draguş ise çok kenarda oynayarak pek bir varlık göstermedi. Santrafor mevkinde oynayan Banza, orta alan ve kenarlardan destek alamadığı için ilk 45 dakikada etkili olamadı.

İkinci yarıda Şenol Hoca maçın ortalarına doğru hamlelerini yaparak Başakşehir kalesini  iyice baskı altına aldı. Âmâ gol bir türlü gelmiyordu. Başakşehir öylesine kapanıyor’ ki kilidi açmak o kadar kolay olmuyordu. Bordo- Mavili taraftarların umutları tükenmeye başladığı anda sahneye çıkan Visca, Eren Elmalı’nın ortasında topun gelişine sert vurarak 90+1’de Trabzonspor’u öne geçirerek Akyazı tribünlerinde bu soğuk havada yerini alan taraftarlara bayram havası yaşattı.

Visca’nın bu golü Trabzonspor’a ilaç gibi geldi. Ve Bordo-mavililer  ligde ikinci galibiyetini almış oldu.