iSRAİL vaat edilmiş topraklar idealini gerçekleştirmek için kardeşlerimizin topraklarını işgal etmekle meşgul.

Yaklaşık bir yıldan beri filistini işgal ettikten sonra sırasıyla Lübnan ve şimdilerde de Suriye'yi bombalamakla meşgul. Bu zalim kavim idealini gerçekleştirmek için sen ölmüşsün kalmışsın hiç dert edinmemektedir. Filistin'de yaklaşık elli bin kardeşimizin kanı toprağa düştü sonrasında da Lübnan'da yaklaşık bin beş yüz  kardeşimizin kanı toprağa düştü Suriye'de ise yaklaşık üç yüz kişi vatanın toprağına düştü. Siyonist yahudilerde hiç merhamet kalmamış. Vaat edilmiş topraklar idealini gerçekleştirmek için öldürmeye devam edecekler. Bu işin sonu Türkiyeye kadar devam eder. Çünkü vaat edilmiş toprakların sınırı Türkiyeye kadar uzanmaktadır. Adana, Gaziantep Diyarbakır ve Van illeri siyonist yahudilerin batıl inançları olan vaat edilmiş topraklar sınırında bulunmaktadır. Bundan dolayı gözünü kestirebilirse bizlere de bulaşmaktan geri kalmayacaktır.


Konunun önemine istinaden Türk Gizli Servisi  MİT İsrail gizli servisi MOSSAD'I uyarıp bölgemize gelmesini durdurması lazım gelmektedir.


Şu unutulmamalıdır ki ecdadımız Yahudileri her fırsatta koruyup göz etmişlerdir. Mesela ecdadımız Osmanlılar yahudileri Endülüs Emevilerin yıkılmak üzere oldukları zaman diliminde zalim İspanyolların katliamlarından kurtulmaları için İspanyadaki yahudileri alıp ülkemize getirmişlerdir. Bundan dolayı bir kere yahudiler bizlere vefa borcu vardır. Bu vefalarını göstermek için bu katliamlarını durdurmaları lazım gelmektedir. Eğer durmazlarsa Türkün gücünü görmeleri yakındır. Türk tüm dünyaya bedeldir. Bu millet her ne kadar toplumsal olarak bozulsa bile söz konusu vatan millet olduğunda panterleşeceği muhakkaktır. Bundan dolayı siyonistler yaptıklarının bir hata olduğunu anlayıp bu zulümlerini durdurmaları lazım gelmektedir.


Büyük şeytan Amerika'da siyonistlere verdiği desteği kesip insani yola girmelidir. Biliyorum Amerika demek zulümdür. Amerika demek hırsızlıktır. Amerika demek İslam topraklarına göz koymak demektir. Ama Amerika şunu unutmasın ki bu ümmet bir titreyip kendine geldiğinde yeryüzünde Amerikanın adı şanı kalmayacaktır. Nasıl ki Sovyet Sosyalist Devleti yıkıldıysa inşallah Amerika'da bu yaptığı zulümlerine istinaden yıkılacaktır. İşte o gün tüm dünya mazlumlarının bayramı olacaktır.


MOSSAD akıllı olup bölgemizden uzak durması lazım gelmektedir. Eğer bizlere bulaşırlarsa Türkün gücünü görmeleri kaçınılmazdır.


İslam İşbirliği Teşkilatı'da artık ortadan kalkması lazım gelmektedir. Çünkü hiçbir gücü yoktur. Fuzuli yere bir araya gelip toplantı yapmaları gereği kalmamıştır. Teşkilatın hiçbir yaptırım gücü yoktur. İşte burada rahmetli Erbakan'ın D8 projesi hayata geçirilip işlevliliği artırılabilseydi bugün gelinen noktada Amerika ve İsrail elini kolunu sallayıp bugün kan döküp ülkeler işgal edemezdi. Bundan dolayı Reis BM LERDE derdimizi anlatıp değer görmezken D8 toplantılarına değer verip D8'i hayata geçirebilirse daha iyi olacaktır. Amerika ve İsraile karşı en iyi yaptırım D8'i hayata geçirmektir. Bir siyonist kurum olan BM asla ve kata bizlere iyi bir düşünceleri yoktur. Bundan dolayı başka arayışlara giderek kendimize yeni ittifaklar kurmamız lazım gelmektedir. Reis yanlış yerde derdimizi anlatmaktadır. Bizlere iyi düşünceleri olmayan ve asla bizleri düşünmeyen BM bizlerin iyiliğini istemeyecektir. Kurtuluşumuz D8'i ihya etmektedir.


Ya Rab! Yöneticilerimize akıl ve izan ver askerimize ve gizli servisimize de izzet ve şeref ver...