Siyonist köpekler yaklaşık on bir aydan beri kardeşlerimizin kanını dökmektedir. Şimdiye kadar yaklaşık kırk bin civarında kardeşimiz şehit olmuş durumdadır. Allah azze ve celle şehadetlerini kabul eder inşallah.

Siyonist köpekler her fırsatta kardeşlerimizin kanını dökmeye çalışmaktadırlar. Durum o boyutlarda ki bazı gözü dönmüş siyonist katiller filistinli hamile kadınlara tecavüz etmekte oldukları basında çıkmış durumdadır. Alçak katiller.

Siyonist köpekler sulhede yanaşmamaktalar. Türkiye devreye girip barış olsun dediği halde ne hikmetse siyonistler bir türlü barışa yanaşmamaktalar. Durum o boyutlarda ki siyonistler  kardeşlerimizi hastanede camide çadırlarda sokaklarda vurmaya devam etmektir.

Aslında burada suç büyük şeytan Amerika'da. Amerika sözde barış olsun diyor fakat alttan alta siyonistlere milyonlarca dolar silah vermektedir. Sözde barış ama arka planda katliamın devam etmesini istemektedirler. Aslında katliamın durdurulması için Amerika'ya baskı yapmak lazım. Bunada kimsenin cesareti olmadığından dolayı katliam devam edecek gibi.

Burada Müslüman ülkelerin yapacağı Kuran ve  sünnet ölçeğinde bir araya gelmeleri ve bilim yaparak Amerikaya göbekten bağlarını koparmaları lazım gelmektedir.  Bakınız petrol üreten ülkelerin petrol paraları Amerikan bankalarında.  Örnek verecek olursak Suudilerin milyonlarca dolar paraları Amerikan bankalarında olduğu ifade edilmektedir. Ondan dolayı Suudiler Filistin davasına bir şey söylerseler Suudilerin Amerikan bankalarındaki paralarına el konulur ve Suutta hemen iktidar alaşağı edilir. Bundan dolayı İslam ülkelerinden göbekten bağlı olan iktidarlar katliama ses çıkartamamaktalar.

Ümmetin kurtuluşu Kurana ve sünnete bağlı olmaya çalışmaktan geçer. Müjdeyi Peygamberimiz on dört asır önce vermektedir. Hadis;" Sizlere iki şey bırakıyorum. Onlara yapıştığınız süre asla yolunuzu kaybetmezsiniz. Bunlardan birincisi Kuran ikincisi de benim sünnetimdir." Ölçü bu. İslam ülkeleri kurtuluş istiyorlarsa Kurana ve sünnete bağlı olarak ve aralarındaki süni problemleri ortadan kaldırmaya çalışarak bir ve beraber olmaya çalışmalıdırlar. Eğer bunu bir becerebilirseler Allah azze ve cellenin izniyle Amerika o heybetini kaybeder ve tarihin kara sahifesi arasında kaybolur gider. Niye öyle çünkü Amerika zalimdir. Tarihi kan ve gözyaşı üzerine kuruludur. Bundan dolayı Amerikanın yıkılışını inşallah bizler göreceğiz. Yok olacaklar. Mazlumların bedduaları onları yok edecek. Allah azze ve celle bir Musa gönderecektir. İnşallah bu Musa bizden çıkar. Allahın izniyle Kurana ve sünnete bağlı kalarak asker ve gizli servisimizin desteğini alarak bilim yaparak Amerikayı bitirecektir.

Burada yapmamız gereken Kuran ve sünnete bağlanmak ve bilim yapmak. Örneğimiz Peygamberimiz ve dedelerimiz ve ninelerimiz Osmanlılar. Her ikiside bölgelerinde güçlü devlet olmak için Kurana ve sünnete bağlı kaldılar ve bilim yaptılar. Avrupa bilimi bizden aldılar geliştirdiler ve ilerlediler bizlere ise modayı elimize tutuşturdular. Biz çıplaklıkla övünmeye başladık onlar ise sanayide ilerlediler. Bunu değiştirmemiz lazım gelmektedir. Köklerimiz üzerine kalkınabilmemiz için Kurana ve sünnete bağlı kalmalı ve bilim yapmalıyız.Barış için siyonist köpeklere baskı yapılmalıdır. Rahmetli Erbakan ne diyor "siyonistler güçten anlar." bundan dolayı onlara güç gösterisinde bulunmamız lazım gelmektedir.

La siyonist köpek! Barış masasına oturun artık...