İnsanların özellikle yaz aylarında soğuk su içebilmesi için çeşmenin yanına bir buzdolabı koyan Gün, bu dolabı ekmek, karpuz, soğuk su, kahvaltılık ürünler gibi gıdalarla doldurdu. Ayrıca, semaver ve çay bırakarak yoldan geçenlerin ihtiyaçlarını karşılayabilmelerini sağladı. Dolaba astığı “Dolapta soğuk su, kahvaltı, kamelyada çay var, hayrat kullanabilirsiniz” yazısı, gelenleri karşılıyor.

Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor

Gün, bu hizmetten yararlanan vatandaşların memnuniyetini dile getirerek, “İnsanların ettiği dualar bana yetiyor. Burada herkes bana soğuk su soruyordu. Bu sorundan yola çıkarak dolap koymak istedim. Geri dönüşler çok güzel, insanlar dua ediyor. Dolabın içerisinde imkanlar dahilinde zeytin, peynir, kahve, yoğurt, karpuz ve soğuk su gibi gerekli malzemeler var,” dedi.

Engin Gün’ün bu yardımsever davranışı, mahallede ve çevrede büyük takdir toplarken, insanların ihtiyaçlarını karşılaması ve yaptığı hayır işleriyle örnek bir vatandaş olarak öne çıkıyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN