Evde Bakım Hizmetlerine Yeni Bir Boyut

Cüneyt Zorlu, Ahmet Metin Genç’in uzlaştırıcı özelliklerine dikkat çekti! Cüneyt Zorlu, Ahmet Metin Genç’in uzlaştırıcı özelliklerine dikkat çekti!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, göreve geldiğinden bu yana Evde Bakım Hizmetleri’ne kuaförlük ve berberlik hizmetlerini ekleyerek, bakıma muhtaç vatandaşların önemli bir ihtiyacını karşıladı. Başkan Kaya’nın talimatları doğrultusunda, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi bireylere yönelik hizmetler, titizlikle yürütülüyor. Belediyenin Evde Bakım Hizmetleri ekipleri, talep üzerine özel ve kamu kuruluşlarına da hizmet vermeye devam ediyor.

Özel Bireylere Mutluluk Veren Kuaför Hizmeti

Bu kapsamda, Ortahisar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Evde Bakım Hizmetleri ekipleri, Özel Ortahisar Engelli Bakım Merkezi'ndeki 29 bedensel engelli bireye kuaför ve berber hizmeti sağladı. Kadınların saç kesimleri yapılırken, erkek bireylerin saç ve sakal tıraşları gerçekleştirildi. Özel bireylerin bu hizmetten duyduğu memnuniyet ve mutluluk, dikkat çekti.

Belediyeden Sosyal Belediyecilik Hamlesi

Ortahisar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde bugüne kadar 116 aileye ve toplamda 158 kişiye evde bakım hizmeti sunuyor. Bakım evi sakinleri, Başkan Ahmet Kaya ve Evde Bakım Hizmeti ekibine bu anlamlı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN