UEFA Konferans Liginde elenmesinden sonra Abdullah Avcı ile yollarını ayrılan Trabzonspor, Eyüpspor maçına yardımcısı İhsan Derelioğlu ile çıktı. Derelioğlu dün akşamki maçta hemen hemen eski Teknik Direktör Avcı’nın sahaya çıkarttığı kadronun aynısını çıkarttı. Sadece Draguş’u sağ kenarda oynattı.

İlk on birde olan Savic’in yerine Lundstram’a orta sahada görev verdi. İlk yarıdaki Trabzonspor büyük hayal kırıklığıydı. Pozisyon üretemeyen, yavaş oynayan ilk yarıda en fazla topu ayağında tutan ancak Eyüpspor karşısında pozisyon bulamayan bir Trabzonspor sahada vardı.

Bordo-Mavililer, bu futbolunu sabah kadar oynasa bırakın Eyüpspor’a hiçbir takıma gol atamaz. Geçmişten kalan hastalıklar aynen devam ediyor. Bordo-Mavili futbolcular ayağına topu aldı mı hemen frene basıyor, hızlı hücuma rahat çıkamıyor. Eyüpsporlu oyuncular kendi alanına kolay yerleşiyor. Eyüpspor, o kadar rahat Trabzonspor ceza sahası içine geldi ki nerede ise golü buluyordu. Allah’tan bu sene takımın en iyisi olan kaptan Uğurcan gole izin vermedi. Bordo-Mavili takımın orta sahası hem ağır kalıyor hem de geri dönüşleri hızlı yapamıyor. Cihan Çanak geleceğin yıldızı olabilir ama topla oynamayı çok seviyor. Bu huyundan bir an önce vazgeçse kendini değil topu yormayı denese sahada daha güzel işler yapacak.

İlk 11'de başlayan Enis Destan bir şutundan başka tüm mücadeleleri kaybettiği gibi sahada varlığı yokluğu belli değildi. Arda Turan ikinci yarıda gol bulabilmek için tüm kozlarını kullanırken, İhsan hocanın Cihan’ın yerine Bardhi’yi, Orsic’in yerine Poyraz Efe’yi sakatlanan Enis’in yerine de Muhammed Cham’ı oyuna alması gözden kaçmadı. İhsan hoca sanki kuralmış gibi değişiklikte tercihini üç oyuncudan yana kullandı. Maalesef Eyüpspor karşısında arzuladığımız isteksiz arzusuz bir Trabzonspor sahada vardı. Şayet ligin yeni takımına karşı çok kötü futbol ortaya koyan bir Trabzonspor sahada vardı.