Trabzonspor'a para veren yok, stada bedava giren çok. Sponsor olan yok, akıl veren çok.. Bak Başkan yükün ağır. TEK BAŞINA KALDIN BU MEYDANDA AMA YİĞİDİN HASI HASATTA ÇIKAR DOSTA DUMANDA ÇIKAR TRABZONSPOR’DA SIKINTI DESEN GALİ..

Sen bu sıkıntıları ekibinle aşmaya çalışırken, pusuya yatmış olanlar sosyal medyada cazgırlık yapmayı sürdürüyorlar. Başkan Ertuğrul Doğan, göreve geldikten sonra buldukları sponsorlar arasında Trabzonlu iş insanlarının olmadığını söyleyerek hafif dozlu sitemlerde bulundu. Başkan Doğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bulduğumuz sponsorlar arasında bir tane Trabzonlu sponsorumuz yok. Neredesiniz sevgili kardeşlerim ve ağabeylerim? Hepsinin başımızın üstünde yerleri var. Saygı duyuyoruz. Makamlar gelip geçici.

Trabzonspor için doğrular neyse onları yapmaya çalışıyorum. Yıllık 656 milyon civarında faiz yükü var. Kulübü bu yükten kurtarmak için planlama yapıyoruz. Bir dakika zamanımız yok. Trabzonspor'un gerçeklerini bilerek hareket ediyoruz. Faaliyetlerimizin devam etmesi, şampiyonluklar kazanılması için borç yükünden kurtulmamız gerekiyor. Trabzonspor camiasının bunu çok iyi anlaması gerek. Trabzonspor'un geleceğini kurtarmak için destek olsunlar. Daha önce biz Anadolu'dan çıkarak Türk futbolunda değişimi başlattık. Şimdi ekonomi konusunda da değişime talibiz. Şayet bizden daha iyi yapacak birileri varsa, yanında durur, maddi ve manevi her türlü desteği veririz. Bunun net bir şekilde anlaşılması gerekir.”

HOŞ GELDİN ŞENOL GÜNEŞ

Abdullah Avcı’nın görevden ayrılmasından sonra Trabzonspor için sosyal medyada Başkan Ertuğrul Doğan’a hoca önerilme yarışına girildi. Kimileri Şenol hocaya karşı geldi. Kimileri Fatih Tekke’nin gelmesini istedi.. Kimileri Sergen Yalçın dedi. Teknik Direktör konusunda bu kesimler akıl hocalığına soyundu. Trabzonspor yönetimi kısa süre içerisinde düşündü taşında sağlıklı bir karar alarak Şenol Güneş’i tekrar Trabzonspor’un başına getirdi. Doğrumu yaptı? Evet…. Çünkü Trabzonspor’un kadrosu yaşlı olmasına rağmen en kaliteli futbolculardan kurulu bu oyuncularında performansını yükseltecek ve en iyi şekilde oynatacak olan kişide Şenol Güneş’ten başkası olamaz.. Geçmişte Şenol hoca bunu önce Trabzonspor’da sonra Bursa’da daha sonra da Beşiktaş takımlarında başarmıştı. Aynı başarıyı Trabzonspor’da yeniden hayata geçirecektir.

Futbolculuk yıllarından bu yana camiada derin izler bırakan, Trabzonspor ruhu denildiğinde akla ilk gelen isimlerden birisi olan Şenol Güneş’in beş yıl aradan sonra tekrar Trabzonspor’da göreve başlaması Trabzonspor camiasında heyecan ve mutluluk yarattı. Özellikle sosyal medyada yoğun bir şekilde yapılmaya çalışılanın aksine bizler Şenol Güneş’in nasıl bir Trabzonsporlu olduğunu gayet net biliyoruz. Şenol Güneş hem futbolcu hem de teknik adam olarak yaşattığı başarılarla bu kulübün efsanelerindendir. Trabzonspor tarihinin en parlak sayfalarında vardır Şenol Güneş… Her insan dört dörtlük değildir. Bizler Trabzonspor’un Şenol hocanın liderliğinde yeniden ayağa kalkacağına inanıyoruz. Başarılarla dolu yeni bir sayfanın başlangıcı olarak gördüğümüz bu adımda, Şenol hocamıza sonsuz güven duyuyor ve her zaman yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Trabzonspor camiası olarak birlikte nice zaferlere imza atmak dileğiyle. Trabzonspor yönetimi de kısa süre içerisinde hoca konusunda en sağlıklı kararı vermiştir. Hoş geldin hocam, başarılar dileriz!

GÜLE GÜLE ABDULLAH HOCA

Maalesef Avrupa Konferans liginden penaltılarla elenen Trabzonspor, şampiyon teknik direktörü ile de yollarını ayırdı. Abdullah hocama, Trabzonspor’a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ona bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum. Özellikle Avrupa kupalarından elendiğimiz için çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum. İnşallah bundan sonra ligde her zaman olduğu gibi yine zirvelere tırmanırız, güzel futbol izleriz ve güzel sonuçlar alırız.

Sayın Başkan Ertuğrul Doğan’a ve Yönetimine yapılan kaliteli transferlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şimdilik bana göre tek eksiğimiz iyi bir santrafor. Bunu da takıma ekledik mi yeni teknik direktörümüz Şenol Güreş’in de gelmesiyle kimse bizi durduramaz. Ne yazık ki İkas Eyüpspor maçını yine golsüz 1 puanla kapattık. Artık gol görmek istiyorum, gol atıp sevinmeyi özledim. Eyüpspor maçında performans olarak en çok beğendiklerim B. Mendy, Okay Yokuşlu, Denswil. Son dakikalarda oyuna giren Muhammed Cham umut veriyor. Ve tabii ki vazgeçilmezimiz en büyük hayranlık duyduğum efsane kaleci Uğurcan Çakır. Gerçek şu ki takımımız koşmuyor, mücadele etmiyor, kazanma hırsı göremiyorum. Dört gözle yeni teknik direktörümüz Şenol Güneş’in takımı ayağa kaldırmasını bekliyoruz. İnşallah özlenen Trabzonspor’a kavuşacağız. (EFE KAAN ÖZTÜRK)